jaloerse man
Saved Read later
Deel dit bericht

Jaloerse man lijmt vagina van vrouw dicht

We komen soms bizarre en schokkende verhalen tegen op het internet, en die delen we uiteraard met jullie. In dit geval gaat het om een jaloerse man die weg heel verregaande maatregelen heeft getroffen om de vermeende ontrouw van zijn vrouw in de kiem te smoren. Hij lijmde namelijk zonder pardon haar vagina dicht.

Zijn vrouw zou vreemdgaan

De Zuid-Afrikaanse Dennis Mumo (36) was ervan overtuigd dat zijn vrouw vreemd ging met zijn oom, en zocht een gepaste manier om haar te straffen. De vrouw zou naast zijn oom ook nog een passievolle seksuele relatie met drie andere mannen hebben onderhouden. In de tijd dat hij voor zaken naar het buitenland was zouden deze ontmoetingen hebben plaatsgevonden.

De man had zijn vermoedens en doorzocht haar mobiele telefoon, waarna hij allemaal seksueel getinte berichten en foto’s onder ogen kreeg. Hij vroeg aan de plaatselijke regering of zijn vrouw gestraft kon worden met 100 zweepslagen, maar deze vonden dat er te weinig bewijs was voor het daadwerkelijke vreemdgaan, waarna de man in woede ontstak.

Jaloerse man lijmt vagina dicht

Toen de man enige tijd later weer op zakenreis moest, dit keer naar Rwanda, nam hij volgens bronnen drastische maatregelen om te voorkomen dat zijn vrouw overspel zou plegen. Hij kocht de sterkste secondenlijm dat er te vinden was, en lijmde de vagina van de vrouw dicht terwijl ze lag te slapen. De vrouw moest worden geopereerd en kreeg te maken met helse pijnen, en deed aangifte tegen haar man.

Bekijk ook:
Bizar: Britse miljardair binnen half jaar naar 845 miljoen euro schuld

Toen de jaloerse man werd gearresteerd zei hij in een verklaring dat hij het deed om zijn huwelijk te redden, en dat hij kon bewijzen dat ze vreemdging met andere mannen tijdens zijn afwezigheid. De rechter vond zijn verregaande maatregel buiten proporties en veroordeelde hem tot een gevangenisstraf. Zijn advocaat vroeg nog om zweepslagen voor de bewuste vrouw vanwege haar ontrouw, maar de rechter vond dat ze al genoeg was gestraft door haar echtgenoot.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.