Saved Read later
Deel dit bericht

Braziliaanse wonderdokter blijkt seks maniak

Al ruim een jaar zit de 76-jarige op seks beluste “wonderdokter” João Teixeira de Faria vast in een Braziliaanse cel. Dit naar aanleiding van een schokkende bekentenis van de Nederlandse Zahira Mous. Het verhaal krijgt echter een bizarre wending als nog eens 700 vrouwen aangeven door de gebedsgenezer te zijn misbruikt. Seksueel wel te verstaan. Door gedwongen seksuele handelingen en zelfs verkrachting. Afgelopen week vond de zitting plaats in Brazilië, waar Zahira tegenover de rechter heeft getuigt. Uiteraard in het nadeel van dit meedogenloze monster.

Zahira zocht genezing voor haar misbruikverleden

Het trieste randje van deze zaak is dat Zahira juist bij João Teixeira de Faria te rade ging om genezing voor haar misbruikverleden. Ze is op haar 19e verkracht in Nederland en zocht naar manieren om deze ingrijpende gebeurtenis beter te kunnen verwerken. Het waren Naomi Campbell en Oprah Winfrey die vol lof spraken over de wonderdokter. In combinatie met andere succesverhalen besloot Zahira af te reizen naar Brazilië.

hij leende haar hand om zichzelf te kunnen bevredigen

De 76-jarige maniak hield er echter een vreemde behandelmethode op na. João bracht haar hand tijdens de behandeling ongegeneerd naar zijn geslachtsdeel waarna hij Zahira’s hand ook “leende” om zichzelf te bevredigen. Haar “genezing” werd compleet gemaakt met een verkrachting die een paar dagen later volgde. Hoewel dit gedrag tijdens geen één genezing getolereerd mag worden, is het extra pijnlijk als je weet dat Zahira haar vertrouwen aan de wonderdokter gaf om beter om te kunnen gaan met het seksueel misbruik uit haar verleden.

Bijna 700 vrouwen met hetzelfde afschuwelijke verhaal

Ruim 680 vrouwen hebben João Teixeira de Faria in 1 jaar tijd beschuldigd van misbruik. Hetzij omdat ze gedwongen werden tot seks met de 76-jarige, hetzij door het moeten uitvoeren van diverse handelingen. Teixeira de Faria’s verdediging blijkt echter net zo onbetrouwbaar als de maniak zelf.

Zijn advocaat liet in een onlangs uitgezonden persconferentie weten dat Zahira een leugenaar en een prostituee was met een criminele achtergrond. Het tegendeel is waar. Zahira is een sterke jonge vrouw die zeer succesvol is als danseres en choreografe. Ondanks haar verdriet en alles wat ze heeft moeten meemaken, moedigt ze andere slachtoffers aan sterk te blijven en vertrouwen te hebben in een goede afloop.

oog om oog, tand om tand lijkt de beste straf

Ook monsters van dit kaliber hebben het recht op een eerlijk proces. Wij zouden liever het oog-om-oog en tand-om-tand principe toepassen voor dit soort walgelijke figuren. Maar, omdat het recht in eigen hand nemen nog steeds niet is toegestaan, houden we het voorlopig maar liever bij doktoren zoals A.Vogel. Is hij lastig, dan schroeven we het dopje gewoon weer op de fles.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.