5 bizarre internet challenges 14
Saved Read later
Deel dit bericht

5 bizarre internet challenges

Het internet is gevuld met de meest bizarre challenges. Altijd zijn mensen op zoek naar iets nog gekkers. Natuurlijk zijn er de bekende challenges zoals de icebucket challenge, de levensgevaarlijke zoals het aan je voeten aan een deur hangen. Maar alsof dat nog niet gek genoeg is, hebben wij er nog even 5 op rij gezet waarvan je de meeste beter niet kunt proberen. Dit zijn 5 bizarre internet challenges!

De 100 Lagen

In een wereld waarin acht van de tien mensen zichzelf een influencer noemt, YouTube vloggers hun best doen om er zo mooi mogelijk uit te zien is schoonheid hard te definiëren. Moet je tegenwoordig je wenkbrauwen afscheren of zijn sideburns weer helemaal hip? Kan je lipstick maken van kruidenmengsels bedoeld voor het bakken van kip?

Het antwoord zal voornamelijk afhangen van aan wie je het vraagt. Waar iedereen het kennelijk wel over eens is, dat is dat honderd lagen op je gezicht helemaal top is of op de muur je nagels, noem het maar op. Honderd lagen gezichtsmasker, pindakaas op de muur, make-up noem het maar op alles kan zolang het maar 100 lagen zijn. Daag iemand uit voor deze challenge en kijk wat voor idiote troep ze op hun gezicht smeren. Oploaden op sociale media en voila, helemaal hip!

Hot Water Challenge

De icebucket challenge is voor mietjes bewijst deze challenge. Een hartaanval van koud water is werkelijk niets in vergelijking met de derdegraads brandwonden van deze prachtige challenge. Kook water en gooi dat over jezelf heen (dit raden we je natuurlijk streng af!). In alleen al de Verenigde Staten komen er ongeveer 100 mensen per jaar om door brandwonden van heet water, toen iemand er een challenge van maakte gingen de rode vlaggen natuurlijk gelijk omhoog. Bizar genoeg ging het viraal, mensen begonnen kokend water over zich heen te gooien, het te drinken met een rietje en er YouTube filmpjes van online te zetten. Vele hielden er verschrikkelijke brandwonden aan over en dokters riepen iedereen op vooral deze challenge even aan je voorbij te laten gaan.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Het dieptepunt was een achtjarig meisje wat heet water dronk via een rietje en kwam te overlijden. Je zou denken dat het internet daarna haar lesje wel geleerd heeft……Helaas niets is minder waar en mensen doen nog steeds de hot water challenge.

Zout en IJs Challenge

Verbranden is misschien wel een van de grootste angsten die we hebben, samen met verdrinken natuurlijk. Toch blijkt het internet vol te zitten met mensen die het helemaal top vinden om zichzelf te verbranden. De Zout en IJs Challenge lijkt niet zo gevaarlijk, je gooit wat zout op jezelf en legt er vervolgens wat ijsklontjes op. Wat kan daar nu mis mee gaan? Zout en ijs bij elkaar gooien zorgt voor een chemische reactie, die reactie zorgt voor verschrikkelijke chemische brandwonden. Het is dus een zeer slecht idee en daarom staat het internet er vol mee. Zout en ijs, geen goed idee!

Condoom snuiven

Het condoom, het zorgt dat je geen gekke soa krijgt en dat je niet na negen maanden moet beginnen met het verschonen van luiers. Best een goede uitvinding natuurlijk, condooms snuiven is een wat minder goede uitvinding als je het ons vraagt. De snuif een condoom challenge is precies weer zo een bizarre internet challenge welke wij toch maar even overslaan. Hoe gaat het te werk?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Je pakt een condoom en je snuift het ding op om het condoom vervolgens uit te spugen. Wat kan daar nu mis mee gaan? Nou condooms zijn nogal stevig en mocht het ding vast komen te zitten in je neus is dat een ding, komt het vast te zitten in je keel dan maakt het ademen nogal lastig. En zeg nou zelf dood gevonden worden met een condoom half uit je neus is niet echt geweldig natuurlijk. Mocht het lukken om het ding uit te spugen dan heb je altijd nog de kans op een infectie van je neusholte, je neus is namelijk helemaal niet gemaakt om condooms mee op te snuiven.

De Vuur Challenge

Als klap op de vuurpijl sluiten we af met de Vuur Challenge. Deze idiote challenge doet de Zout en IJs Challenge verbleken qua domheid. Je gooit een brandbare vloeistof over jezelf heen en je steekt jezelf in brand! Go YouTube views! Maar serieus dit is natuurlijk de meest idiote challenge ooit. Go YouTube views dus, althans dat is het idee achter de challenge. Helaas is het voor vele een kwestie van geluk dat een video viraal gaat en zullen de meeste het zonder fame, maar met brandwonden er vanaf brengen. Velen omdat de Vuur Challenge erg populair lijkt. De wereld zit vol idioten en elk heeft kennelijk een webcam en een internet verbinding.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.