Stijlvol naar je werk met reisaccessoires 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Stijlvol naar je werk met reisaccessoires

Verreweg de meeste werkenden in ons land zijn genoodzaakt spullen van thuis mee te nemen naar het werk. Denk hierbij niet alleen aan een lunchpakket, maar ook andere spullen zoals een smartphone, maar ook een boek of lectuur voor tijdens de pauze, of een laptop. Waarin vervoer je deze spullen op fashionable manier, die geen afbreuk doet aan je outfit? Een lunchpakket kan wel een stootje hebben, maar dit geldt niet voor je smart apparatuur, laat staan je laptop. Hier zul je echt een laptoptas voor moeten aanschaffen. Maar dat zijn toch van die zwarte, vierkante kunststof beschermingskoffer-tassen, die direct onthullen dat je met een laptop rondloopt? Niet bepaald meer tegenwoordig. Lees maar eens mee.

Nieuwste generatie laptoptassen

Zul je een stukje moeten overbruggen van je auto, of het OV, naar je werkplek, dan wil je niet altijd uitstralen dat je met dure apparatuur als een laptop op straat loopt. Vooral in grote steden zijn er nu eenmaal buurten waar je niet wilt opvallen met dure apparatuur. De nieuwe generatie laptoptassen laten gelukkig niets zien van hetgeen jij bij je draagt in je tas. Nieuwe laptoptassen zien er namelijk uit als vrijwel iedere andere schoudertas. Ze zijn verkrijgbaar in leder, of kunststof leder, mooi gedecoreerd met ritsen en handige opbergvakken. De nieuwste laptoptassen zijn uiterst fashionable, van classy tot voorzien van een eigenwijs, kleurrijk design.

Bekijk ook:
Alles over het vinden van een goede bureaustoel en een goede afstelling

Is het een schoudertas, of laptoptas?

Wil je graag gezien worden met een mooie schoudertas, die echt bij iedere outfit past, dan vormen deze laptoptassen een ware must voor je garderobe. Eigenlijk kun je het namelijk omgekeerd zien: de huidige generatie laptoptassen zijn stijlvolle schoudertassen, met opbergfunctie voor je laptop. Daarbij komt dat laptops tegenwoordig niet meer zo'n grote afmeting kennen als vroeger en minder zwaar zijn. Gemakkelijk op te bergen dus. Het vak waarin je de laptop opbergt is gewatteerd en meestal afsluitbaar met een rits.

Laptoptas afstemmen op het juiste formaat

Ben je van plan een laptoptas aan te schaffen, let dan op de juiste inch. Bij iedere laptoptas staat namelijk aangegeven voor hoeveel inch het opbergvak bedoeld is. Wanneer het aantal inch wat de tas biedt te klein is voor jouw laptop, dan kun je er dus niet je laptop in opbergen. Zo kennen de meeste laptoptassen 15,6 inch ruimte voor je laptop, maar ook kleinere vakken van 14 inch komen voor, of juist grotere opbergvakken van 17 inch. Dit is echt een aandachtspunt.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Liever een rugzak?

Is een schoudertas eigenlijk niets voor jou en ben jij meer van de praktische rugzakken, ook dan heb je volop keuze uit een eigentijdse laptoptas in stijlvol, of modern design. Veel rugtassen kennen tegenwoordig namelijk een separaat opbergvak voor een laptop. Iets wat eveneens ideaal is voor schoolgaande kinderen die een laptop moeten meenemen van en naar school. Op de fiets is een rugzak nu eenmaal veel praktischer. Het gewicht wordt dermate goed verdeeld, dat je nauwelijks tot geen belasting ervaart op je rug.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.