Laat iedereen jouw bedrijf zien 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Laat iedereen jouw bedrijf zien

Bekendheid is natuurlijk waar ieder bedrijf naar op zoek is, maar de grote vraag is: ‘Hoe krijg je meer bekendheid?’. Elk bedrijf stelt zichzelf deze vraag, want meer bekendheid zal leiden tot meer mensen die jouw bedrijf kennen, wat dan weer zal leiden tot meer inkomsten. Hieronder geven we een voorbeeld van hoe je meer bekendheid zou kunnen vergaren.

Verschillende soorten vlaggen

Maak als bedrijf gebruik van vlaggen. Vlaggen zijn opvallende voorwerpen en zullen meteen iedereens aandacht trekken. Met vlaggen drukken bedoelen we veel verschillende soorten vlaggen, zo kun je een raamvlag, zwaaivlag, gevelvlag, kioskvlag, baniervlag of vlag op maat. Je kunt al deze verschillende soorten vlaggen drukken met jouw eigen logo of afbeelding erop.

Neem nou bijvoorbeeld de raamvlag. Als je een winkel of restaurant vlak aan de straat hebt, is dit een uiterst geschikte vlag. De vlag kun je met een zuignap op je raam bevestigen, zodat iedereen jouw bedrijf zal zien.

Bekijk ook:
Lex Gielen: “Capilex doet wat banken vaak niet doen”

Een andere mooie vlag is de standaard gevelvlag. Dit is eigenlijk de standaard mastvlag die prachtig in de wind zal wapperen. Je kunt groot jouw eigen logo op de vlaggen drukken, zodat iedereen zal zien welk bedrijf daar gevestigd zit.

Beachflags

Een speciaal soort vlag is de beachflag. Je kunt ook beachflags bedrukken met jouw eigen logo, maar ook met tekst. Deze soort vlag is daar geschikt voor omdat het een vlag is die is de hoogte loopt. Hij wordt bevestigd aan een standaard en kan zo op zichzelf staan. Veel mensen met een winkel of groot event willen een beachflag bestellen. Hier is de beachflag perfect geschikt voor omdat hij van materiaal is gemaakt wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Als je een winkel hebt, kun je een beachflag bedrukken en deze naast de ingang neerzetten. Verder kun je de beachflag bestellen en op een groot evenement neerzetten zodat iedereen ziet om welk bedrijf het gaat.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

Dit zijn nog maar een paar ideeën om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf door iedereen wordt gezien. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere manieren, maar het gebruik van vlaggen is iets wat steeds populairder wordt. Vooral omdat er veel meer verschillende soorten vlaggen komen. Op deze manier kun je dus ook jouw bedrijf op een originele manier promoten.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.