Dit is waarom jouw bedrijf een SEO bureau moet inhuren 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is waarom jouw bedrijf een SEO bureau moet inhuren

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van het beïnvloeden van de zichtbaarheid van een website in de zoekmachines. Er zijn talloze voordelen als je een SEO bureau inhuurt. Dit geldt zowel voor bedrijven die net starten, als grote (Ecommerce) websites met veel organisch verkeer. SEO-specialisten hebben tools en technieken om jouw website te verbeteren. Zij weten wat werkt en wat niet werkt, als het gaat om het optimaliseren van jouw website. In dit artikel geven we een aantal redenen waarom jouw bedrijf een SEO bureau moet inhuren.

Verhoog het organische verkeer van jouw website

Als je het organische verkeer van jouw website wilt verbeteren, is een SEO-bureau de perfecte partner. Zij hebben toegang tot een verscheidenheid aan strategieën en tools om jouw website beter zichtbaar te maken. SEO-specialisten ondersteunen bij het creëren van content, linkbuilding, maar ook op technisch vlak. De specialisten zorgen voor een goede gebruiksgemak en voor inhoud die sterk is voor de zoekmachines.  SEO-bureaus weten welke onderwerpen en zoektermen relevant zijn voor jouw bedrijf, om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken in de SERP’s (zoekresultatenpagina’s) van Google.

Verbeter de organische posities van jouw website

Met SEO kunt u de organische ranking van uw website verhogen en hoger verschijnen in de resultatenpagina's van zoekmachines (SERP's). SEO-bureaus hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites voor topposities in zoekmachines. Ze gebruiken beproefde technieken en tools om de organische ranking van jouw website te verbeteren. SEO bureaus kunnen je ook helpen een hoge organische ranking te behouden. Ze monitoren voortdurend de prestaties van jouw website en kunnen aanpassingen maken als dat nodig is. Op deze manier kun je eventuele veranderingen in het algoritme (core update) – die de organische ranking van jouw website kunnen beïnvloeden – voorblijven. SEO specialisten gebruiken verschillende tools voor het monitoren van jouw website, bijvoorbeeld Ahrefs, ContentKing en Advanced Web Ranking.

Bekijk ook:
Private lease: voordelig en flexibel autorijden

Zorg voor een betere naamsbekendheid

Als je een solide reputatie voor jouw merk wilt opbouwen, is SEO – en het inhuren van een SEO bureau – een belangrijke stap. Als je al een website hebt, kan een SEO-bureau je helpen de organische prestaties van jouw website te verbeteren en jouw online aanwezigheid te vergroten. Een SEO bureau kan precies zien wat het marktaandeel is op de zoektermen, die relevant zijn voor jouw website. Ze hebben inzicht in de marketshare (het marktaandeel op de zoektermen) en de visibility score (zichtbaarheidscore van jouw bedrijf). Door dit te monitoren, weet je ook hoe het staat met de naams- merkbekendheid van jouw bedrijf in Google.

Een SEO-strategie voor de lange termijn

Een SEO bureau helpt jou met het opstellen van een SEO-strategie, die ook effectief is op de lange termijn. Hiervoor worden white hat SEO technieken gebruikt, die toegestaan zijn door de quality raters guidelines van Google. Een SEO bureau kan een SEO strategie creëren die zich richt op lange termijn doelen, waaronder het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jouw branche, het optimaliseren van de inhoud van jouw website en het bouwen van goede verwijzingen naar jouw website (backlinks). Met een SEO-strategie voor de lange termijn kun je jouw organische posities verdedigen en verbeteren.

Bekijk ook:
Lex Gielen: “Capilex doet wat banken vaak niet doen”

Gebruikerservaring en klanttevredenheid verbeteren

Hoe beter jouw website scoort in zoekmachines, hoe meer organisch verkeer je naar jouw website zult zien. Met meer organisch verkeer naar jouw website, kun je jouw conversie verhogen en meer leads en verkopen binnenhalen. Een SEO-bureau kan ook helpen de gebruikerservaring (UX) van jouw website en de klanttevredenheid te verbeteren. Hoewel UX niet de core business is van een SEO specialist, kan een SEO wel advies geven op het gebied van UX, klantervaring etc. Ook kan een SEO-specialist gebruiksvriendelijke teksten schrijven, die het navigeren door jouw website makkelijker maken.

Hoe huur je het juiste SEO-bureau in?

Huur je een SEO-bureau in? Zorg dan dat het er een is met affiniteit binnen jouw niche. Je moet ervoor zorgen dat je een SEO-bureau inhuurt dat zich inzet voor jouw online succes.

Hier zijn een paar vragen die je van te voren scherp moet hebben: 

  • Wat is mijn marketingbudget?
  • Wat voor resultaten verwacht ik van mijn SEO-strategie?
  • Wat zijn de langetermijndoelen van mijn bedrijf?
  • Waarop wil ik gevonden worden in Google?

Ben jij op zoek naar een SEO bureau? Bekijk dan eens de website van SEO Bureau Onder. De specialisten van dit online marketingbureau weten precies wat ze moeten doen om jouw organische posities te verbeteren. Ook voor een SEO migratie ben jij bij hun aan het juiste adres.

595

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.