relatiegeschenk
Saved Read later
Deel dit bericht

Tips voor duurzame kerstpakketten voor je werkgever

De kerstdagen komen er weer aan. Hoog tijd om je baas te vertellen dat de kerstpakketten nog geregeld moeten worden. In deze tijd van stikstof- en energiecrises betekent het extra veel om via het kerstpakket een duurzame boodschap mee te geven. Wil je weten wat je als bedrijf kunt doen om onze planeet iets beter achter te laten via het kerstcadeau? Lees dan snel verder!

Geef zero waste kerstcadeaus

Zero waste kerstcadeaus geven geen verpakkingsafval als het wordt gebruikt of bevatten zelf geen plastic. Ze zijn daarom minder belastend voor het milieu. Vul je kerstpakket met zero waste geschenken in herbruikbare verpakkingen. Er zijn ook gewoon heel leuke zero waste geschenken zoals tuingereedschap, verzorgingsproducten en schrijfgerei.

Fairtrade kerstcadeaus

Een Fairtrade kerstpakket is een geweldige manier om ethische en duurzame bedrijfswaarden na te leven. Door een geschenk te kiezen dat ethisch is geproduceerd help je ervoor te zorgen dat de boeren, telers en producenten eerlijk worden behandeld. Ze krijgen een eerlijke prijs en hoeven zodoende niet te grijpen naar kinderarbeid. In Nederland is Max Havelaar de stichting die de keurmerken afgeeft voor Fairtrade producten.

Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Biologische kerstcadeaus

Voor de gezondheidsbewuste werkgever kun je kiezen voor biologische kerstpakketten. Biologische cadeaus zijn ook geweldig voor iedereen die waarde hecht aan duurzaam leven en diervriendelijke producten.

Bij biologische landbouw en voedselproductie wordt getracht de milieuschade en de bezorgdheid over het dierenwelzijn tot een minimum te beperken. In de biologische veehouderij en landbouw worden mestoverschotten vermeden en krijgen dieren meer ruimte. Biologische producten zijn herkenbaar aan keurmerken als EKO, Europees biologisch en Demeter. Veel winkels zorgen voor een eigen biologisch keurmerk, maar op de verpakking moet nog steeds het Europees biologisch keurmerk staan.

Kijk hier eens!

Zoeken jullie nog een bedrijf met duurzame kerstpakketten? Kijk dan eens op Fitbox.nl. Ze hebben een ruim assortiment aan duurzame kerstpakketten en zijn ook nog eens super flexibel!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

639

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.