Zijn fillers echt zo onschuldig als wij denken? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zijn fillers echt zo onschuldig als wij denken?

Het wordt steeds populairder om hier en daar wat filler in je gezicht te spuiten. Iets vollere lippen, een knobbel op je neus gladder maken of een vervelende voorhoofdsrimpel weghalen is binnen een paar minuten gebeurt én het ‘dissolved’ uit zichzelf. Ideaal toch? Of toch niet? 

Filler wordt geïnjecteerd met een naald en hiermee kunnen fijne lijntjes en andere delen van je gezicht worden opgevuld. Een van de redenen waarom fillers vooral populair zijn is omdat ze niet permanent zijn. Als je het niet mooi vind gaat het vanzelf weg, dachten mensen. En als je het wel mooi vindt doe je het gewoon na een aantal maanden weer opnieuw!

Maar filler is misschien toch niet zo onschuldig als men dacht. Er is namelijk een YouTube video verschenen: “why I stopped filling faces” van het kanaal Victorian Cosmetic Institute. In deze video legt de dokter uit dat fillers nooit écht weggaan tenzij je ze laat dissolven. Het verplaatst zich gewoon naar andere delen van je gezicht. Dit zie je zelf op een gegeven moment niet meer omdat je er gewend aan bent en je denkt dat je gewoon weer even opnieuw filler moet laten doen. Zo kan je op langere termijn met een gezicht eindigen die er heel anders uit ziet dan zonder fillers.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze
1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.