Vrouw in rolstoel valt van roltrap 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw in rolstoel valt van roltrap

Een rolstoel en een roltrap liggen in elkaars verlengde, maar dat wil nog niet zeggen dat je ze moeiteloos kunt combineren. Ze brengen je met alle gemak naar een andere plek, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat die plek tussen de eeuwige jachtvelden moet liggen. De vrouw in dit filmpje was óf stekeblind, óf verdomd nieuwsgierig naar wat er gebeurt als je met een rolstoel van de roltrap dendert. Misschien heeft ze voor deze actie een aflevering van Jackass gekeken, wie zal het zeggen.

Op het moment dat ze een duik neemt op de roltrap des doods zijn er getuigen die er alles aan doen om de onfortuinlijke bejaarde vrouw uit haar benarde positie te helpen. Ze proberen haar onder haar rolstoel weg te halen, behalve de vadsige vrouw die haar kopje Starbucks stevig vasthoudt terwijl ze toekijkt hoe anderen het slachtoffer proberen te helpen. Kwestie van prioriteiten. Laten we hopen dat het slachtoffer er zonder teveel letsel vanaf is gekomen.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. JohanBr Reply

    De reacties zijn lol en cool. Tja, je bent ook een behoorlijke proleet als je zoiets plaatst. En soort zoekt soort

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.