in , ,

Top 10 gevaarlijkste waterglijbanen

Zou jij dit aandurven?

Zijn waterglijbanen gevaarlijk? Nou, na het zien van deze video weet je het antwoord wel! In de bovenstaande video worden tien van de gevaarlijkste waterglijbanen van de wereld getoond. Durf jij?

Bij levensgevaarlijke ervaringen denk je misschien niet meteen aan een waterglijbaan, maar ja, ook die kunnen gevaarlijk zijn. Wij mensen zijn namelijk dol op het maken van bizarre en gevaarlijke constructies die “leuk” moeten zijn. En dat zie je maar al te goed als je kijkt naar deze waterglijbanen.

Bekijk ook:
10x dodelijk gevaarlijk speelgoed

De top drie gevaarlijkste waterglijbanen van deze video hebben deze plekken zeker verdiend:

 • Bij een van de waterglijbanen kom je namelijk haaien tegen! Gelukkig zitten die wel in een ander watertje. Dus zolang die niet bij jou komen zwemmen zal dat wel goed zitten.
 • De nummer twee van deze video was zelfs levensgevaarlijk, want deze waterglijbaan is gesloten nadat er een dodelijk ongeluk plaatsvond met een tienjarig jongetje.
 • Een andere waterglijbaan lijkt misschien meer op een achtbaan, want deze waterglijbaan had namelijk een looping. Dat lees je goed, een waterglijbaan met een looping. Wat zou daar toch fout kunnen gaan? Lang hebben mensen niet kunnen “genieten” van deze waterglijbaan, want na een maand werd deze al gesloten vanwege zorgen over de veiligheid. Gek he.

Zou jij deze waterglijbanen aandurven? Of blijf je lekker langs de kant staan?

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   De avocado superfood voor elke dag

   De avocado: superfood voor iedere dag

   Poll: Moet Oranje het WK 2022 in Qatar boycotten?