oma trucje YouTube
Saved Read later
Deel dit bericht

Oma op YouTube doet gek trucje met slagroom

Als we op de ‘Trending’ knop op YouTube drukken dan komen er gekke en opvallende video’s voorbij. Sommige home video's zijn zo uniek en lachwekkend dat ze viral gaan. In dit filmpje zijn we getuige van een leuke familiebijeenkomst waarbij een oma en slagroom het middelpunt zijn. Het onderstaande filmpje is ruim 18 miljoen keer bekeken en de teller draait nog steeds.

Trending op YouTube

We zoeken elke week naarstig naar de leukste en meest hilarische filmpjes die op dat moment Trending op YouTube zijn. Het bewuste filmpje dat wij vandaag bekijken is acht dagen geleden geüpload, maar heeft in een week tijd maar liefst 18 miljoen views weten te verzamelen. We vermoeden dat dit filmpje in de Verenigde Staten is opgenomen, daar houden ze wel van ‘funniest home videos'.

We zijn getuige van een feestje waarbij oma vrolijk meedoet aan een challenge met slagroom. De hele familie wordt gefilmd terwijl ze het trucje in een soort van polonaise dans uitvoeren. Zelfs de kleinkinderen doen mee. Op het moment dat oma het trucje uit moet voeren gaat het niet zoals gepland. De vermakelijke beelden gaan heel het internet over, check ze zelf voor een leuk begin van een nieuwe werkweek.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld
Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.