Idioot springt in cactus 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Idioot springt in cactus

Mensen doen tegenwoordig alles voor de likes op social media. Ze hangen aan dakranden van flatgebouwen, laten zich met 100 km per uur voortslepen in een winkelwagentje en gebruiken hun piemels als vishengel boven een rivier met piranha's. Maar er zijn ook natuurliefhebbers die cactussen knuffelen, zo is te zien in deze video.

De creatieveling in dit filmpje vond het een prima idee om een duik te nemen in een volwassen, prikkelbare en uiterst vechtlustige wilde cactus. Met ontbloot bovenlijf bokst hij eerst nog even een rondje met dit afzichtelijke flora totdat hij de juiste tijd had geprikt om erin te springen. De cactus was hier duidelijk niet van gediend en trakteerde hem op honderden stekels. Gillend als een speenvarken werd de waaghals ontdaan van deze natuurlijke spelden, het bloed gutst eruit, maar ja, dan heb je wel een leuke video, toch?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.