Het scherm van mijn iPhone is kapot, wat nu? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Het scherm van mijn iPhone is kapot, wat nu?

Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste wanneer je je iPhone hebt laten vallen. Met geluk is er niets aan de hand, maar in enkele gevallen is de iPhone dusdanig hard gevallen dat het scherm gebarsten is. Een schermreparatie kan een dure grap zijn als je beschikt over één van de nieuwste modellen. Zeker wanneer je de iPhone ter reparatie laat opsturen aan een reparatiebedrijf. Heb je een iPhone en is het scherm kapot gegaan door een onvoorziene val? Dan kun je er misschien voor kiezen om het scherm zelf te vervangen. In dit artikel zullen we dieper in gaan op de stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je het kapotte scherm van je iPhone zelf kunt vervangen.

Zoek een goede aanbieder

Allereerst is het belangrijk om te zoeken naar de juiste aanbieder voor een nieuwe iPhone scherm. Je wilt niet besparen op de prijs, want dat gaat vaak ten koste van de kwaliteit van het scherm. Kijk daarom zorgvuldig rond naar verschillende aanbieders en vergelijk ze met elkaar. Je kunt de aanbieders vergelijken op basis van de klantbeoordelingen. Hierin wordt vaak aangegeven welke ervaringen andere klanten hebben met het bedrijf. Een reparatiebedrijf met veel goede beoordelingen en recensies, zoals Repair Monkeys, is vaak betrouwbaar en levert de juiste kwaliteit af. Een aanbieder met veel negatieve beoordelingen kun je beter vermijden. Deze negatieve beoordelingen hebben ze namelijk niet voor niets. Zeg nou zelf, wat is nog betrouwbaarder dan de beoordelingen van andere klanten?

Bekijk ook:
De toekomst van schoonmaken: Top 5 robotstofzuigers getest!

Zoek een goede reparatiehandleiding uit

Nu het nieuwe iPhone scherm besteld en bezorgd is, is het tijd om een goede reparatiehandleiding uit te zoeken. Op het internet zijn namelijk tal van reparatiehandleidingen te vinden. Probeer er een uit te zoeken die ondersteunt wordt door middel een video. Hierdoor is het hele reparatieproces beter te volgen, omdat de verschillende handelingen visueel worden weergeven. Je hebt hierdoor een beter beeld bij de verschillende stappen. In de handleiding wordt ook duidelijk aangegeven welk gereedschap je nodig hebt voor de reparatie.

Blijf rustig tijdens de reparatie

Je hebt de juiste iPhone scherm reparatiehandleiding uitgezocht, nu is het tijd om te beginnen met het vervangen van je kapotte iPhone scherm. Het is tijdens het gehele proces belangrijk om rustig te blijven. Je werkt namelijk met veel verschillende schroefjes die allemaal speciaal zijn gemaakt voor bepaalde onderdelen. Door overhaast te werk te gaan, raak je het overzicht kwijt over al deze schroefjes. Hierdoor moet je in het ergste geval helemaal opnieuw beginnen. Dit kan veel frustraties veroorzaken en geeft je niet het gevoel dat je goed bezig bent. Probeer daarom altijd rustig te blijven, je onthoudt de stappen dan ook nog eens veel beter.

Bekijk ook:
8 krachtige powerbanks uitgelicht

Ik kom er niet uit tijdens de reparatie

Je hoeft je nergens voor te schamen als je tijdens het vervangen van het kapotte scherm er niet uit komt. Je doet dit waarschijnlijk voor het eerst, dus je kunt niet verwachten dat het altijd meteen lukt. Gelukkig kun je altijd contact opnemen met reparatiespecialisten die jou kunnen helpen bij elk probleem waar je tegen aanloopt tijdens de reparatie. Hierdoor sta je niet alleen voor en kun je de reparatie goed voltooien.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.