10 mensen waarvan je niet zult geloven dat ze bestaan 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 mensen waarvan je niet zult geloven dat ze bestaan

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

Als je wakker wordt en in de spiegel kijkt dan is het altijd een verrassing of er geen pukkel op je lip zit, of dat een mug die nacht besloot om je ooglid leeg te zuigen. Dan zal je net zien dat je die dag een belangrijke presentatie op je werk hebt, wat zullen mensen wel niet denken?

Sommige mensen lopen dagelijks rond met deze gedachten, al hebben zij het wel wat zwaarder dan jou, met je pukkel. Deze mensen hebben lichamelijke afwijkingen die je niet vaak ziet, sterker nog, ze zijn uniek. In deze video zie je een compilatie van mensen waarvan je niet zult geloven dat ze bestaan. Heb je weleens iemand zien lopen met een halve schedel? Of een volwassen persoon die kleiner is dan de snotterige peuter van de buren? In dit filmpje zie je ze voorbijkomen. Mensen met een lichamelijke, soms ronduit bizarre beperking, maar geestelijk sterker dan tien mannen en vrouwen met pukkels op hun lip. Want deze mensen leerden leven met hun beperking, putten er kracht uit en verdienen er soms zelfs geld mee.

Verbaas en verwonder ! Deze mensen zag je nooit eerder voorbijkomen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.