blank

Met deze pas reis je voor een prikkie heel Europa door

0 Shares

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke reis, dan is Interrailen de oplossing. Met de Interrail Pas krijg je een treinticket waarmee je met bijna alle treinen door heel Europa kunt reizen. En dat voor zeker geen gekke prijs. Wie denkt dat het oude vertrouwde treinkaartje alleen voor feestende jongeren is, heeft het mis. Er is geen leeftijdsbeperking meer en 60-plussers krijgen korting.

Interrail pas

De Interrail Pas opent deuren naar nieuwe bestemmingen, culturen en vriendschappen over heel Europa. Je kunt kiezen uit meer dan 40.000 bestemmingen in 33 landen en een persoonlijk Europees avontuur samenstellen. Je krijgt toegang tot 40 spoorweg- en veerbootmaatschappijen. De organisatie heeft al talloze routes uitgestippeld waarmee je inspiratie kunt opdoen en je kunt zelf kiezen of je een paar dagen weg wilt, een paar weken, of een paar maanden.

Kosten

De kosten van de passen variëren heel erg vanwege de verschillende mogelijkheden en is afhankelijk van hoe lang je gaat reizen. Je reist bijvoorbeeld 5 dagen voor 212 euro, en  22 dagen onbeperkt voor 338 euro. Een interrail ticket kun je onder andere kopen bij NS International.

Bekijk ook:
Video: Man steekt Seine over op 70 meter hoogte vanaf de Eiffeltoren

Vrijheid

Het mooie aan de Interrail Pas is dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Als je besluit een week langer ergens te willen blijven, dan kan dat. De reisdata staan niet van te voren vastgesteld. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Ook heb je geen gedoe op vliegvelden. Reizen met de trein is een stuk relaxter. Je kunt ook kiezen om met nachttreinen te reizen waardoor je minder van de dag mist en je slaap in de trein te pakken. Want reizen met de trein duurt natuurlijk wel een stuk langer dan met het vliegtuig.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.