Genieten tijdens een vakantie in eigen land 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Genieten tijdens een vakantie in eigen land

Vakanties. Ieder jaar stellen we ons zelf de vraag waar we nu weer naartoe gaan en daarom hebben we eerder een top 10 van populaire vakantiebestemmingen samengesteld. Vaak zoeken we de landen in Zuid-Europa op. Lekker weer, veel te doen en simpelweg genieten. Maar zo slecht zijn de zomers in Nederland nou ook weer niet. Waarom blijf je niet gewoon een keertje gezellig in Nederland? Op vakantie in Nederland heeft namelijk tal van voordelen. Zo hoef je jezelf niet in je gebrekkige Frans of Spaans duidelijk te maken bij de bakker. Ook zijn er veel mooie plekken in Nederland te vinden.

Lekker uitwaaien aan zee of genieten van de natuur

In Nederland hebben we te maken met een enorm uitgebreid landschap. Van mooie stranden en de zee tot aan prachtige bossen en natuurgebieden. Daarnaast zijn er ook tal van mooie steden die zeker een bezoekje waard zijn. Ook valt er niet te klagen over het grote scala aan overnachtingsmogelijkheden. Of je nu een hotel wilt boeken, een vakantiehuisje wilt huren of op de camping wil staan. In Nederland kun je alle kanten uit om even flink te genieten.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Genieten tijdens een vakantie in eigen land 16

De Nederlandse zomers

We zeiden het al, de Nederlandse zomers zijn zo slecht nog niet. Om dat te bewijzen hebben we de statistieken van de afgelopen jaren er bij gepakt. De gemiddelde Nederlandse zomer heeft zo’n 612 zonuren. De meeste zonuren zijn, statistisch gezien te vinden in het Noordwestelijke kustgebied van Nederland. De waddeneilanden en de regio Den Helder bieden dan ook de meeste zon. Daarnaast is deze regio ook de meest droge regio van Nederland. Maar ook in de rest van Nederland schijnt de zon volop en is het prima vertoeven in de zomer.

Waar kan ik het beste naar toe in Nederland?

Dit is natuurlijk een vraag die voornamelijk gaat over je eigen smaak op het gebied van vakanties. Ben je gek op het strand en hoort een strand bij je vakantie? Dan raden we je zeker aan om de Waddeneilanden of de Noordzeekust te bezoeken. Hou je van wandelen? Ga dan richting de Veluwe of naar een ander Nationaal Park. Op deze plekken kun je heerlijk wandelen in de vrije natuur en is er ook voldoende beschutting om het hoofd koel te houden. Ben je op zoek naar leuke steden in Nederland? Maak dan een lijstje met steden die je wilt gaan bezoeken en plan je eigen stedentrip.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

Genieten tijdens een vakantie in eigen land 17

Overnacht in je eigen villa tijdens je vakantie

Wat is er nou fijner dan het vieren van een vakantie waarbij je alles perfect voor elkaar hebt? Met een prachtige vakantievilla waarbij je geen rekening hoeft te houden met de tijd geniet je toch echt het meest. Er zijn tal van mogelijke websites waar je je eigen vakantiehuisje kunt huren. Wil je een vakantiehuisje huren? Kijk dan eens op de website van Belvilla.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.