Met een camper rondtrekken
Saved Read later
Deel dit bericht

Even iets helemaal anders? Ga op vakantie met een camper!

Jaar na jaar dezelfde (soort) vakantie ondernemen gaat op een bepaald moment gegarandeerd vervelen. Het zal je dan ook in het geheel niet verbazen dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een alternatieve manier van reizen. Geldt dat ook voor jou? Dan is het misschien de moeite waard om eens een reis met een camper te overwegen. Op deze manier kan je gaan en staan waar je wil en kan je binnen een korte termijn heel wat moois ontdekken. Bovendien is een camperreis niet alleen leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen!

Een camper huren voor een korte of lange vakantie

Heel wat mensen die met het idee spelen om een camperreis te ondernemen vrezen dat ze dit uitsluitend kunnen doen voor een lange(re) periode. Dat is zeker niet het geval. Wil je bijvoorbeeld graag even een weekendje met de camper naar Ardennen? Dan behoort dat doorgaans perfect tot de mogelijkheden. Let wel, wil je graag een camper huren  in het weekend binnen een vakantieperiode? In dat geval is het altijd een goed idee om deze camper op voorhand te reserveren. Er zijn immers ongetwijfeld nog meer mensen met dit idee.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

Met een camper Europa rondtrekken

Wil jij graag binnen één enkele vakantie meerdere locaties en mogelijks zelfs meerdere landen ontdekken? In dat geval is het ondernemen van een camperreis natuurlijk altijd een goed idee. Heel wat landen lenen zich dan ook uitstekend voor een dergelijke reis. Denk hierbij onder meer aan landen als Schotland, IJsland en ook de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Finland. Ben je niet van plan om een reis te maken binnen, maar buiten Europa? Ook in dat geval kan het huren van een camper voor een individuele rondreis de moeite waard zijn.

Met een camper door Duitsland reizen

Bovenstaande heeft duidelijk gemaakt dat heel wat Europese landen zich uitstekend lenen om met de camper te ontdekken. Dit geldt zeker ook voor Duitsland. Een camperreis maken door Duitsland zorgt er in de praktijk dan ook voor dat je kan rekenen op deze voordelen:

  1. Het huren van een camper in Duitsland is doorgaans (veel) voordeliger;
  2. Er zijn in Duitsland heel wat prachtige camperroutes terug te vinden;
Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Er zijn maar weinig andere landen in Europa die over dergelijke prachtige camperroutes beschikken als Duitsland. Een camper huren in Duitsland zorgt er dan ook voor dat je onder meer de onderstaande routes in al hun glorie kan ontdekken:

  1. De Alpen Route;
  2. De Duitse Kastelen Route;
  3. Het prachtige traject tussen Frankfurt & München;

Heb jij dus met andere woorden nog geen bestemming voor je volgende (of eerste?) camperreis? In dat geval is Duitsland absoluut het overwegen meer dan waard.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.