De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó!

Heb je binnenkort een rondreis door de Verenigde Staten van Amerika gepland staan? Of wil je op termijn een dergelijke rondreis maken? Super leuk! Zo’n rondreis is onvergetelijk, is een garantie op veel plezier en laat je kennis maken met één van de meest indrukwekkende landen op onze aardbol. Wil je zelf vooral de American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je met onderstaande tips!

Tip 1: neem de tijd voor de roadtrip

Een rondreis door de Verenigde Staten kun je op veel manieren invullen. Eén van de beste tips die gegeven kan worden, is om echt de tijd voor de roadtrip te nemen. Af en toe wil je ook wel eens een dagje iets rustiger aan doen. En verkijk je ook zeker niet op de afstanden in dit immense land.

Met andere woorden: voorkom dat je je dagen allemaal van ’s ochtends tot ’s avonds invult. Neem af en toe ook een dagje rust en probeer zoveel mogelijk dagen vrij te nemen. Des te langer je in Amerika bent, des te langer je de American Dream ervaart.

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 19

Tip 2: maak een keuze tussen Oost of West

Zowel de oost- als de westkust lenen zich uitstekend voor een roadtrip. Beide regio’s hebben hun eigen kenmerken, waardoor het lastig kan zijn om tussen deze regio’s een keuze te maken. Feit is wel dat je zowel aan de oost- als aan de westkust de echte American Dream ervaart. Ga je een rondreis door het midden van Amerika maken? Dan is daar toch iets minder sprake van.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 20

Tip 3: bereid de rondreis goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit gezegde is absoluut van toepassing op een rondreis door Amerika. Om deze rondreis zo aangenaam mogelijk te maken, zou je je in meerdere zaken moeten verdiepen.

Wat is bijvoorbeeld de beste reistijd naar de Verenigde Staten? Heb je een visum nodig voor je roadtrip door Amerika? Bij welke partij kun je het beste een auto huren? In wat voor hotels wil je overnachten? En hoeveel kilometers/mijlen wil je precies afleggen tijdens je rondreis door Amerika? Stuk voor stuk belangrijke vragen om echt even goed bij stil te staan.

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 21

Tip 4: huur een cabrio in Amerika

Het maken van een rondreis door Amerika is prachtig. Om deze rondreis nóg leuker te maken, is het advies om een cabriolet te huren. Aangezien de temperaturen in Amerika relatief hoog liggen, is een cabriolet echt heerlijk. Lekker het kapje open, je favoriete muziek aan en genieten van de prachtige natuur om je heen. De lange stukken die je moet rijden, worden hiermee echt een stuk aangenamer.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 22

Tip 5: stel een maximale limiet op je creditcard in

Een roadtrip door Amerika maken is niet goedkoop. En de meeste Amerikanen betalen van alles en nog wat met hun creditcard. Deze twee feitjes tezamen vormen de basis voor deze tip. Stel een maximale limiet op je creditcard in, zodat je altijd en overal kunt betalen.

De creditcard heb je sowieso voor meerdere zaken in Amerika nodig. Denk hierbij aan het huren van een auto, het vastleggen van hotels of het boeken van excursies. In Amerika is het gewoonweg heel gebruikelijk om alles met de creditcard te betalen, dus pas je daar goed op aan.

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 23

Tip 6: tank op de juiste plekken

Tot slot nog een geld besparende tip: tank alleen op de juiste plekken. Concreet betekent dit dat je niet in grote steden of in Nationale Parken moet tanken. Rondom deze steden en parken is de brandstof een stuk voordeliger.

De American Dream ervaren tijdens je roadtrip? Dat doe je zó! 24

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.