5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 8
Saved Read later
Deel dit bericht

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen!

Ben jij van plan om binnenkort op stedentrip naar Londen te gaan? Lees dan gauw verder. Londen is een populaire bestemming voor een stedentrip en dat is niet voor niets. De stad heeft vele mooie bezienswaardigheden en je kunt er snel naartoe reizen, bijvoorbeeld met het vliegtuig. Met een vlucht van KLM vanuit Amsterdam ben je al binnen een uur in Londen. Hieronder vind je genoeg tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen!

London Eye

Als je naar Londen gaat kan een ritje in het reuzenrad ‘The London Eye’ natuurlijk niet ontbreken. Vanuit dit iconische reuzenrad heb je een gigantisch uitzicht over de stad Londen. Een ritje in dit reuzenrad is zeker de moeite waard als je van mooie uitzichten houd. Je kunt er ook voor kiezen om ‘s avonds in het donker een ritje in het reuzenrad te nemen. Zo heb je een uitzicht over de verlichte stad, wat vooral in het najaar en rondom kerst een prachtig uitzicht oplevert. Zeker een aanrader voor als je Londen bezoekt!

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 9

Tower Bridge

Een andere bezienswaardigheid die ook niet kan ontbreken tijdens een stedentrip naar Londen is de Tower Bridge. Deze brug loopt over de rivier de ‘Theems’ en heeft aan beide kanten een toren. Je kunt over deze brug heen lopen en genieten van het prachtige uitzicht over de rivier en de stad. Ook dit is echt een bezienswaardigheid die je moet hebben gezien bij een bezoek aan Londen!

Bekijk ook:
Dit zijn de 6 leukste kerstmarkten om te bezoeken

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 10

Big Ben

De Big Ben is ook een populaire bezienswaardigheid die je zeker moet zien tijdens een stedentrip naar Londen. Dit is een hele beroemde klokkentoren die zich bevindt op Westminster Palace. Het is een gigantische klokkentoren en de klok wordt zowel gebruikt als luidklok en als slagklok. De klokkentoren wordt ook wel ‘Elisabeth Tower’ genoemd en is een van de zwaarste klokken van de hele wereld. Zeker een indrukwekkende bezienswaardigheid om te zien dus!

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 11

Bezichtig Londen op de fiets

Een goede manier om de stad Londen te verkennen is op de fiets. Je kunt op verschillende plekken in de stad een fiets huren en zelf op pad gaan, maar het is ook mogelijk om mee te doen met een fietstocht. Boek bijvoorbeeld een georganiseerde fietstocht met gids en zo kun je tijdens het fietsen van alles te weten komen over de bezienswaardigheden waar je langs fietst. Een leuke en eenvoudige manier om de stad goed te leren kennen. Het voordeel aan zelf een fiets huren is dat je zelf kunt bepalen waar je naartoe fietst en hoelang je hier over doet. Het is maar net waar jouw voorkeur naartoe gaat!

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 12

Shoppen op Oxford Street

Uiteraard is Londen ook een geliefde stad bij shopliefhebbers. In de stad kun je op veel verschillende plekken goed terecht om uitgebreid te shoppen. Maar voor de ultieme shopbeleving kun je het beste terecht bij de beroemde Oxford Street. Hier vind je alle bekende winkelketens en vele grote en beroemde warenhuizen. Deze straat kun je dus niet missen als je een echte shopliefhebber bent!

Met al deze inspiratie voor een stedentrip naar Londen kun jij alvast je stedentrip gaan plannen!

5x tips voor een onvergetelijke stedentrip naar Londen! 13

650

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.