Microsoft Surface kapot? Laat 'm repareren! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Microsoft Surface kapot? Laat ‘m repareren!

Een Microsoft Surface of ander apparaat dat kapot gaat. Je moet er waarschijnlijk niet aan denken, maar het komt helaas vaker voor dan je lief is. En wat moet je dan? Je kan natuurlijk gelijk een nieuw product aanschaffen. Dat kost weinig moeite, maar is vaak best prijzig. Het is natuurlijk veel slimmer om eerst eens te kijken of je Microsoft Surface te repareren is. Vaak is dat gewoon nog mogelijk. En het komt regelmatig voor dat je apparaat binnen een paar uur weer gerepareerd is. Geen slecht idee dus!

Microsoft Surface kapot? Laat 'm repareren! 15

Defecten bij Microsoft Surface

Maar welke defecten en problemen komen vaak voor bij Microsoft Surface producten? En kunnen ook weer gerepareerd worden? Hier een overzicht:

 • Microsoft Surface accu slijtage
  De Microsoft Surface apparaten hebben een prima accu. Maar ook deze zullen uiteindelijk last hebben van slijtage. En als je het apparaat meerdere jaren hebt gebruikt, zal ook de accu waarschijnlijk minder goed presteren. Dat betekent echter niet dat je gelijk een nieuw apparaat hoeft aan te schaffen. Je kan de accu namelijk ook laten vervangen, en dan ben je van alle accu problemen af.
 • Microsoft Surface trillend beeld
  De Microsoft Surface Pro 4 is een populair apparaat, maar heeft helaas wel last van een fabricagefout. Hierdoor kan het apparaat last krijgen van een trillend scherm. Super irritant natuurlijk, dus dit laten verhelpen is een no-brainer. Als je geen fabrieksgarantie meer hebt op je apparaat kan je het altijd nog laten repareren door een ander bedrijf.

Microsoft Surface kapot? Laat 'm repareren! 16

Defecten bij Microsoft Surface Laptops

Ook de laptops van Microsoft Surface komen soms defecten voor. De volgende laptop reparaties worden geregeld gedaan:

 • Microsoft Surface Laptop schermreparatie
  Het is natuurlijk super vervelend als je scherm kapot is. Een paar dode pixels, een vlek, of een barst. Het zorgt er allemaal voor dat je niet meer goed kan zien wat er op je scherm staat. Een scherm laten vervangen is dan helemaal geen slecht idee.
 • Toetsenbord vervangen
  Het toetsenbord van een laptop wordt continu gebruikt. En als toetsen blijven hangen of helemaal niet meer functioneren, dan word je ernstig gehinderd in je werk. Dan kan je het beste je toetsenbord laten schoonmaken. Of laten repareren, indien dat nodig is.
 • Luidsprekers vervangen
  Lekker naar een YouTube-filmpje of Netflix-serie kijken kan natuurlijk niet zonder de luidsprekers. Als deze niet meer werken, is dat niet meer mogelijk. Laat ze dan vervangen, en dan staat een gebrekkig geluid je filmavondje niet meer in de weg.
 • Touchpad vervangen
  Een touchpad wordt veel gebruikt, en als deze niet naar behoren werkt, kan dat voor veel frustratie zorgen. Makkelijk werken is zonder een goed functionerend touchpad haast onmogelijk. Deze kan je dan het beste laten vervangen.
 • Accu vervangen
  Ook de accu van een laptop gaat niet eeuwig mee. Na een paar jaar is het niet verrassend als de accuduur achteruit gaat. Wil je dat oplossen, dan kan je de accu altijd laten vervangen.
 • Onderzoek
  Vertoont je laptop problemen, maar weet je niet precies waar het aan ligt. Dan is het misschien een optie om je apparaat te laten onderzoeken.

VistaRepair

Bij VistaRepair kan je terecht voor vrijwel elke Microsoft Surface reparatie. Ze repareren tevens apparaten van andere merken. Wat betreft de reparatie van Microsoft Surface apparaten is VistaRepair een van de weinigen en tevens de goedkoopste optie in de Benelux die het apparaat per direct repareren.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.