Animal Crossing krijgt een make-up lijn 13
UK, March 2020: Nintendo switch with joy con controllers and new animal crossing new horizons
Saved Read later
Deel dit bericht

Animal Crossing krijgt een make-up lijn

Nintendo heeft vorige week aangekondigd dat ze gaan samenwerken met het make-up merk ColourPop voor het lanceren van een make-up lijn die geïnspireerd is door Animal Crossing: New Horizons. Het is de bedoeling dat de make-up lijn deze maand nog uitkomt.

De make-up lijn ziet er veelbelovend uit. De collectie zal bestaan uit vier kleurpaletten. De kleuren zijn gebaseerd op de karakters uit het populaire Nintentdo Switch spel, zoals Tom Nook en Isabelle.

ColourPop is een bedrijf met ervaring om deze make-up lijn te realiseren. Zo heeft het make-up merk al collecties uitgebracht die zijn geinspireed op Disney prinsessen, The Mandalorien en zelf Sailor Moon. De samenwerking tussen Nintendo is niet de eerste samenwerking voor ColourPop gericht op een gamebedrijf. Eerder werkte ze al samen met Candy Land x Colourpop collectie.

Animal Crossing meest verkochte game 2020

In de eerste zes weken werd Animal Crossing: New Horizons maar liefst 13 miljoen keer verkocht. Ook na deze periode hield de populariteit van het spel niet op. In 2020 was Animal Crossing: New Horizons het meest verkochte spel op Amazon. De populariteit van de game valt te verklaren door het gebrek aan vakanties en uitjes waardoor mensen meer geld uitbesteden aan games. Ook wist Animal Crossing populariteit te winnen door een echte wereld na te bootsen in tijden van de lockdown als gevolg van het coronavirus. Het is dan ook niet gek dat Nintendo wilt profiteren van het succes van deze game, door een make-up lijn uit te brengen.

Bekijk ook:
SpaceX: dit is de waarde van het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk

Naast Animal Crossing: New Horizons verkochten ook Super Maria 3D All-Stars en Super Smash Bros zeer goed op Amazon. Nintendo heeft naast de gameontwikkelaars Sony en Microsoft enorm geprofiteerd van de coronacrisis.

Nintendo Switch 2 op komst?

In 2020 was de Nintendo Switch ook de meest verkochte console, hiermee versloegen ze onder andere concurrenten PlayStation en Xbox. In de wandelgangen gaat het al langer over een opvolger voor de Nintendo Switch. Vooralsnog is er weinig bekend hierover, toch gaan er geruchten rond. Zo lijkt de Nintendo Switch 2 te gaan beschikken over een compleet nieuw design met twee schermen, 4K beeldresolutie en betere processoren. Het is nog onduidelijk of de nieuwe Nintendo Switch dit jaar zal verschijnen.

De make-up lijn van Animal Crossing: New Horizons komt uit op 28 januari. Via deze link kan je op de hoogte blijven om ‘m als eerste aan te schaffen.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

865

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.