Saved Read later
Deel dit bericht

Mike Tyson gaat weer boksen

Voormalig zwaargewicht kampioen Mike Tyson flirt met een terugkeer naar de ring. In een recente video stelt hij dat hij terug is: “I'm back!” De 53-jarige plaatste deze week een korte video van een workout. In de video is hij al boksend te zien, snel en krachtig genoeg om weer kans te maken op een overwinning.

Tyson stelt weer te willen gaan boxen, voornamelijk om geld op te halen voor goede doelen. In de nieuwste video slaat hij er op los. Hij laat de klappen zien welke hem in de sport tot een geduchte tegenstander hebben gemaakt. Bekijk de video vooral zelf even.

Potentiële uitdagers

Sinds zijn hint op terugkeer staan er gelijk mogelijke uitdagers klaar voor Iron Mike. Dit zijn onder andere de rugby spelers Bill Williams it Nieuw Zeeland, hij is gaan boksen en zijn record is momenteel 7-0-0. Ook Paul Gallen een rugby speler uit Australië ziet een gevecht met Tyson wel zitten. Gallen heeft momenteel een score van 9-0-1.

Bekijk ook:
F1 van start: Waarom er dit jaar 3 keer op zaterdag wordt geracet

Een andere uitdager zou Evander Holyfield kunnn zijn. Hij en Tyson hebben eerder al voor spectaculaire boks wedstrijden gezorgd. Als Tyson daadwerkelijk terug de ring in gaat na zijn pensioen in 2005 toen hij verloor van Kevin McBride, volgt hij in de voetsporen van Floyd Mayweather Jr. en Manny Pacquiao door na zijn pensioen terug te keren in de ring.

Jongste bokskampioen ooit

Tyson wie de jongste zwaargewicht kampioen ooit is heeft 50 van zijn 58 professionele gevechten gewonnen voordat hij met pensioen ging. De eerste keer dat hij zich kampioen mocht noemen was in 1986 toen hij Trevor Berbick versloeg, Tyson was toen slechts 20 jaar oud. Bekijk hieronder dat historische gevecht.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.