Ajax nog steeds niet overtuigd van afkeuring doelpunt Promes 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Ajax nog steeds niet overtuigd van afkeuring doelpunt Promes

Ajax trof in de groepsfase van Champions League de Engelse Chelsea. Ajax die bezig is aan een sterke CL campagne heeft het ook tegen Chelsea niet bepaald slecht gedaan, al wisten ze niet te voorkomen dat Chelsea met de drie punten ervandoor ging. Een opmerkelijk moment was het afgekeurd doelpunt van Promes.

VAR beelden

Via VAR beelden werd geconstateerd dat Promes buitenspel stond en het doelpunt werd door de scheidsrechter afgekeurd. Maar was Promes inderdaad buitenspel? Als er goed naar de beelden gekeken wordt dan rijzen er inderdaad vragen op die veel heeft van schone doelpunt van Promes. Ook bij Ajax zelf is er vol verbazing gereageerd op het gebeuren.

De rode draad die door de discussie gaat is “het moment van de pass” van Tadic. De UEFA heeft namelijk veel geld vrij gemaakt om op de meest accurate wijze te kunnen uitmaken als een speler nou wel of niet buitenspel staat. Dat gaat in de meeste gevallen ook goed, maar er zijn wel bepaalde gevallen die ertussendoor glippen en die de twijfels niet wegwerken. Feit is dat het doelpunt is afgekeurd en dat Chelsea met de overwinning er vandoor gegaan is. Hopelijk maakt Ajax het helemaal goed bij de return en komt er geen discussie moment of er nou geen doelpunt is of niet.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.