knismolagnia
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is Knismolagnia precies?

Heb je je wel eens afgevraagd waarom een lichte kietel-sessie wel eens kan leiden tot seks? Het soort kietelen waarbij je elkaar maar lichtjes aanraakt? Misschien komt het gewoon omdat jullie elkaar overal aanraken tijdens het kietelen, maar het kan ook zomaar dat je een fetisj hebt voor Knismolagnia, oftewel een kietel-fetisj!

Wat is knismolagnia precies?

Laten we beginnen met het feit dat knismolagnia een ander soort kietelen is dan het soort waarvan je als een spastische ninja al je moves uit de kast haalt om de ander weg te duwen. Het gaat hier om het soort kietelen waarvan je geen lachbui krijgt. Je zou het ook kunnen zien als kriebelen.
Als het om een fetisj gaat, dan kan knismolagnia het voorspel zijn, maar ook de hele act. Als je echt een fetisj voor knismolagnia hebt, dan hoeft er niet eens een seksuele activiteit, of een naakt lichaam bij te komen.

Sommige mensen kunnen klaarkomen van alleen het kietelen

Wie van knismolagnia houdt hoeft niet per se de persoon te zijn die gekieteld wordt, het kan ook gaan om iemand anders kietelen, of alleen iemand gekieteld zien worden. Het komt er dus op neer dat je een knismolagnia fetisj hebt als je opgewonden wordt van kietelen in alle vormen.

Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Waarom kan kietelen opwindend zijn?

Een belangrijk aspect van de fetisj is het contact met de huid, maar de mentale invloed mag ook niet vergeten worden. Als je bijvoorbeeld de kietelaar bent, dan kan het heerlijk voelen om de touwtjes in handen te hebben en jouw partner te laten kronkelen. Degene die gekieteld wordt kan het juist leuk vinden om zich hulpeloos te voelen en de controle totaal in de handen van een ander te laten.

Wat is het verschil tussen een fetisj en kietelen leuk vinden?

Het cruciale verschil ligt hem hier in de mate van plezier. Het is absoluut oké om gewoon te genieten van gekieteld worden. Wanneer je gekieteld moet worden omdat je anders niet seksueel opgewonden kan worden, dan kunnen we praten over een fetisj. Ook als het een van jouw favoriete seksuele handelingen wordt, praten we over een fetisj.

Speeltjes voor knismolagnia

Natuurlijk is er ook voor deze doelgroep gewoon een selectie aan speeltjes beschikbaar. Onze handen zijn tegenwoordig niet meer het enige waarmee we seksuele handelingen uitvoeren.
Het eerste waar wij aan denken bij knismolagnia is een veertje, of iets wat dit effect simuleert. Verder kan een vibrator ook gebruikt worden om te kietelen, net zoals het gebruik van elektrische stroom, en zelfs het strategisch plaatsen van insecten. Als je een beetje je best doet, kun je een hele waslijst aan dingen bedenken die je kunt gebruiken. Het enige wat je in de weg staat is jouw creativiteit.

 • Hoe denk jij over kietelen?

  • Ik denk dat ik een kietel-fetisj heb
  • Het is leuk, maar niet op een seksuele manier
  • Hou op met kietelen voordat ik je een upper-cut geef!
  • Ik vind er niks aan
Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

2 Comments

 1. Matthijs van Empel Reply

  Geachte mensen ik heb een enorme kietel – fetish en zou graag mensen willen ontmoeten of leren kennen die ook geïnteresseerd zijn in kietelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.