in ,

Waar geef jij je vakantiegeld dit jaar aan uit?

Het is de meimaand. De maand waarin het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking traditiegetrouw haar vakantiegeld uitgekeerd krijgt. Maar nu er zo weinig vakantie te vieren valt is het natuurlijk knap lastig om je geld daarvoor te gebruiken. Wij zijn benieuwd waar jij dit jaar je vakantiegeld aan uit gaat geven!

Leningen en toeslagen terugbetalen

Nu onze vakanties allemaal in het water dreigen te vallen, moeten we toch iets met ons vakantiegeld. Een bekend fenomeen in de afgelopen jaren is dat het vakantiegeld voornamelijk gebruikt wordt om leningen en schulden af te lossen. Maar hoe zit het dit jaar eigenlijk? Waar gaan we met z’n allen ons vakantiegeld aan uitgeven?

Meer vakantiegeld dan verwacht?

Het kan zijn dat je dit jaar ineens wat meer vakantiegeld dan je eigenlijk had verwacht. En dat is natuurlijk goed nieuws. Per 1 januari 2020 is het vakantiegeld namelijk verhoogd! Waar je over het jaar 2019 nog 8% vakantiegeld krijgt, is dat over de maanden van 2020 verhoogd naar 8,33%. Altijd lekker natuurlijk dat beetje extra geld.

Verbouwen, vakantie of vertier?

Doordat we deze zomer waarschijnlijk massaal thuis blijven hoeven we het geld natuurlijk niet per se uit te geven aan de vakantie. Naar verwachting zullen veel mensen bezig gaan met hun huis of tuin. Zeker nu je de zomer thuis door zal brengen is het belangrijk om alles ook daar tot in de puntjes te hebben gefixt. Hopelijk blijft er dan nog wel geld over voor een vakantie buiten het seizoen om, of om toch nog even iets gezelligs te doen met de rest van het gezin.

Waar geef jij het geld dit jaar aan uit?

Wij zijn ontzettend benieuwd waar jij dit jaar je vakantiegeld aan uitgeeft. Via de poll hieronder kun je het ons laten weten!

 • Waar geef jij dit jaar je vakantiegeld aan uit?

  • Tuinonderhoud
  • Schulden afbetalen
  • Huis verbouwen
  • Wij gaan lekker op vakantie
  • Ik spaar het geld liever
  • Voor mij geen vakantiegeld
  • Anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.