10 nieuwe topfilms die (binnenkort) te zien zijn in de bioscoop 14
Saved Read later
Deel dit bericht

10 nieuwe topfilms die (binnenkort) te zien zijn in de bioscoop

Door de corona-crisis hebben we al een tijdje geen nieuwe topfilms in de bioscoop gezien. Gelukkig voor de filmliefhebber staan er nog een aantal topfilms op de planning. Hier een overzicht van tien topfilms die dit jaar nog in de bioscoop te zien zijn! 

10. Mulan – 23 juli

Mulan is de remake van de gelijknamige Disney animatiefilm. Mulan, gespeeld door Yifei Liu, is een Chinese vrouw die zichzelf vermomt als man om zo de plaats van haar vader in het leger in te kunnen nemen. Eenmaal in het leger moet ze zware ontberingen doorstaan om China te redden.

9. Tenet – 30 juli

Fans van regisseur Christopher Nolan opgelet! Vanaf 30 juli kan je deze topfilm in de bioscoop zien. Zoals gebruikelijk is er niet heel veel bekend over de film van Nolan, maar dat het een topfilm gaat worden kan haast niet anders. Het verhaal van Tenet centreert zich rond een spionagemissie waarbij het lot van de wereld op het spel staat.

8. A Quiet Place II – 3 september

Hollywoodkoppel Emily Blunt en John Krasinski maakten eerder al de spannende horrorfilm A Quiet Place, die samenwerking smaakte naar meer dus komt het stel nu met het tweede deel. In A Quiet Place II wordt de mensheid bedreigd door grote angstaanjagende wezens. Een voordeel: ze kunnen niet zien. Een nadeel: ze kunnen heel goed horen. Belangrijk dus om zo stil mogelijk te zijn. Maar ja, soms kan je niet anders dan schreeuwen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

7. The King's Man – 17 september

Na het succesvolle Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle komt regisseur Matthew Vaugh nu met een prequel van de reeks. In The King's Man wordt de wereld bedreigd door criminele meesterbreinen en tirannen. Aan The King's man de taak de wereld te redden.

6. Wonder Woman II – 1 oktober

Films van het DC superheldenuniversum worden niet altijd goed ontvangen, maar Wonder Woman was daar een positieve uitzondering van. Een tweede deel kon dus niet uitblijven. Wonder Woman II speelt zich af in 1984 waarin Diana Prince het op zal nemen tegen Cheetah, gespeeld door Kristin Wiig.

5. Black Widow – 4 november

Een bioscoopjaar zonder een paar Marvel-films is haast ondenkbaar. Gelukkig kunnen Marvel-fans in november weer genieten van een van hun favoriete superhelden: Black Widow. In de film volgen we Natasha Romanoff, gespeeld door Scarlett Johansson, op een belangrijke missie. De film speelt zich af tussen Civil War and Infinity War.

4. No Time To Die – 11 november

Bond. James Bond. Vanaf 11 november is deze topfilm in de bioscoop te zien. In de laatste Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol is 007 met pensioen. Lang kan hij daar niet van genieten, want snel wordt Bond weer door de spionagewereld opgeslokt.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

3. Dune – 17 december

Op 17 december verschijnt de langverwachte verfilming van Frank Herbert's Dune. In Dune volgen we Paul Atreides die in een politiek steekspel verwikkelt raakt met een kostbare grondstof als hoofdprijs. De hoofdrol wordt gespeeld door Timothée Chamalet.

2. West Side Story – 17 december

Steven Spielberg verfilmt de populaire musical West Side Story, die gebaseerd is op de Shakespeare-tragedie Romeo en Julia. Hoofdrollen worden gespeeld door Ansel Elgort en Rachel Zegler.

1. Top Gun: Maverick – 24 december

De laatste topfilm die we dit jaar in de bioscoop verwachten is Top Gun: Maverick. De film speelt zich 30 jaar af na de gebeurtenissen uit Top Gun, waarin Maverick – gespeeld door Hollywoodlegende Tom Cruise – nog steeds een piloot is. Naast Cruise zal ook Val Kilmer weer terugkeren in de film.

 • Naar welke film kijk jij het meeste uit?

  • Mulan
  • Tenet
  • A Quiet Place II
  • The King's Man
  • Wonder Woman II
  • Black Widow
  • No Time to Die
  • Dune
  • West Side Story
  • Top Gun: Maverick
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.