Wil je meer plezier tussen de lakens? Gebruik deze tips! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wil je meer plezier tussen de lakens? Gebruik deze tips!

Wie wil nu niet vaker goede seks? Dat wil toch echt iedereen! Toch weet lang niet iedereen hoe ze dit doen. Daarom geven we in dit artikel een paar tips die er zeker voor zullen zorgen dat je meer en betere seks hebt met je koppel.

Check-ins

Als je relatie niet echt goed loopt, zal je seksleven ook niet goed lopen. Daarom is het belangrijk om te overleggen met je partner zodat jullie kunnen evalueren hoe je relatie loopt. Hiervoor zijn check-ins zo nu en dan nodig. Dit moedig open communicatie aan, terwijl je hiermee eventuele problemen ook op kunt lossen. Op deze manier verbeter je je emotionele relatie, maar ook je seksuele relatie.

Kegels

Misschien denk je dat alleen vrouwen Kegels kunnen doen. Dat is echter niet het geval! Ook mannen kunnen profiteren van deze oefeningen, iedereen heeft immers bekkenbodemspieren. Kegels worden dan ook gebruikt voor het versterken van de bekkenbodem. Dit kan leiden tot betere seks, vooral als je deze oefeningen dagelijks uitvoert. Kegels kun je bovendien overal en altijd doen, niemand zal hier ook maar iets van merken.

Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Communicatie

Goede communicatie is de sleutel tot meer en betere seks. Daarom moet je behoeften in je relatie effectief communiceren met je partner. Dit houdt je relatie gaande, terwijl je op deze manier ook aan je eigen seksuele behoeften en aan die van je partner kunt voldoen. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat je geliefde graag toys voor BDSM wilt gebruiken tijdens de seks. Dit had je niet geweten zonder goede communicatie!

Plannen

Je kunt intimiteit vergeten als je leven druk is. Mogelijk denk je dan niet eens aan seks of kun je je simpelweg niet begeerlijk voelen. Het negeren van intimiteit en dus ook stress moet je echter beslist voorkomen, dit kan namelijk zeer schadelijk voor je relatie zijn. Je moet je altijd nauw verbonden blijven voelen met je partner, ook al heb je het extreem druk. Plan daarom momenten in om toch seks te kunnen hebben.

Intimiteit

Je mag dan wel meer seks willen hebben, alsnog moet je je hier niet volledig op richten. Het kan namelijk overweldigend of zelfs intimiderend zijn als je je focust op seks, vooral als jij of je partner last heeft van faalangst. Het kan daarom beter zijn om je te richten op het opbouwen van intimiteit. Hiervoor kun je een sekspauze nemen zodat je je kunt concentreren op knuffelen en zoenen.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.