Cadeaubonnen met korting kopen? Dat kan! 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Cadeaubonnen met korting kopen? Dat kan!

Ben je uitgenodigd voor een verjaardag of een feestje? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Dat betekent dus hoogstwaarschijnlijk winkel in, winkel uit, twijfelen over je keuze want “heeft hij of zij het cadeau al?” en hopen dat je op het eind van de dag iets origineels hebt gevonden. Is het dan niet beter om het feestvarken een cadeaubon te geven? Zeker als er cadeaubonnen met korting te verkrijgen zijn. Wie wil dat nou niet? Het feestvarken blij en jij en je portemonnee ook! Want laten we eerlijk zijn, de huidige tijd is al duur genoeg, toch?!

Waarom een cadeaubon geven?

De meeste mensen vinden het superleuk om een cadeaubon te krijgen. Zo hebben ze alle vrijheid om zelf iets leuks te kiezen en worden ze niet opgezadeld met goedbedoelde troep die ze helemaal niet wilden hebben. Daarnaast zijn er nog tal van redenen te bedenken waarom je beter een cadeaubon kunt geven dan zelf iets uit te zoeken. We zetten de redenen hieronder voor je op een rijtje: 

  • Cadeaubonnen dragen niet bij aan je verzameling nutteloze rommel.
  • Een cadeaubon is bij uitstek geschikt als last-minute oplossing.
  • Cadeaubonnen kunnen bij elke gelegenheid gegeven worden, van geboorte tot pensionering.  
  • Een cadeaubon is heel eenvoudig door te geven aan een ander.
  • Cadeaubonnen zijn geschikt voor iedereen, rijk of arm.
Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Zit er een addertje onder het gras bij een cadeaubon met korting?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Een cadeaubon met korting. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen zich afvragen wat hierbij het addertje onder het gras is. Nou, eigenlijk niets. Het enige waar je rekening mee dient te houden, is dat cadeaubonnen met korting vaak een wat kortere geldigheidsduur hebben dan “gewone” cadeaubonnen. 

Cadeaubonnen met korting zelf gebruiken

Weet je wat zo leuk is aan een cadeaubonnen met korting? Dat je deze ook zelf kunt gebruiken. Door een cadeaubon met korting te kopen bij Wissel.nl kun je jezelf een leuke korting op je online aankopen bezorgen. We leggen je uit hoe het werkt. Bij de meeste online shops zie je bij het uitchecken zo’n vakje waarbij geschreven staat dat je daar je kortingscode of cadeaubon in kunt voeren. Nu heb je die meestal niet, maar het zou toch wel ontzettend fijn zijn als er een mogelijkheid zou bestaan, waardoor je korting zou kunnen krijgen op wat er op dat moment in jouw winkelmandje zit. 

Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Dat is precies waar een cadeaubon met korting om de hoek komt kijken. Je schaft bijvoorbeeld een bon van 10 euro voor 8 euro aan. De waarde van de cadeaubon is natuurlijk onverminderd. Zoals aangegeven is alleen de geldigheid in de meeste gevallen wat korter dan bij een “normale” cadeaubon. Als jij echter toch al weet wat je wilt gaan kopen, en dat bij wijze van spreken al in je online mandje hebt zitten, dan heb je, in dit voorbeeld, zo twee euro voor jezelf verdient. Gemakkelijk en snel!

868

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.