black friday deals
Saved Read later
Deel dit bericht

Black friday deals – zijn die wel helemaal eerlijk?

Het is weer Black Friday, en dat betekent natuurlijk Black Friday deals scoren! Nog even die laatste Sinterklaas cadeautjes kopen, of alvast wat inslaan voor de kerst. Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen! Alles is mogelijk, want er zijn fikse kortingen aanwezig. Wij helpen jou graag om de beste Black Friday deals te scoren.

Black Friday deals

Op dit moment wordt er vooral gestunt met elektronica, en dat is ook logisch want die zijn meestal het duurst. Maar je kunt ook Black Friday deals vinden in de categorie gaming, huishouden, koken, kleding en zelfs babyspullen. Veel winkels hebben de hele week al Black Friday aanbiedingen, maar vandaag horen de echte knallers te komen. Winkels geven massaal korting tot wel 70, en soms 90%. Maar moeten we die kortingen wel echt geloven?

Zijn Black Friday kortingen wel echt?

Wat blijkt nu? Veel producten die op dit moment in de aanbieding zijn, zijn eigenlijk helemaal niet in de aanbieding. Je krijgt een mooi overzicht te zien van wat de prijs eerst was, en wat de prijs tijdens de Black Friday aanbieding is. Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar een groot gedeelte van die prijzen klopt helemaal niet. Zo hebben wij bijvoorbeeld een boxspring gezien die eerst €1400 zou kosten, en nu in de aanbieding is voor €499. Bij nader onderzoek bleek dat dit product altijd al €499 heeft gekost. Diezelfde resultaten kregen wij met verschillende laptops, filmsets camera's en ga zo maar door. Het is dus echt puzzelen om de werkelijke deals eruit te halen. Hoe ga je hiermee om?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Tips om Black Friday deals te scoren

Allereerst is het belangrijk om je hoofd koel te houden. Laat je niet verleiden door de ‘nu of nooit' acties. Kijk eerst of je werkelijk iets nodig hebt voordat je het koopt. Het heeft geen nut om iets te kopen zodat je het maar gekocht hebt.

Daarnaast is het belangrijk om onderzoek te doen. Dit hoeft echt geen uren in beslag te nemen. Met een simpele zoekopdracht via Google kom je er al gauw genoeg achter of dit inderdaad een Black Friday deal is of dat het product altijd al die prijs is geweest.

Heb je een product gevonden wat werkelijk goedkoper is dan normaal? Dan wordt het tijd om te vergelijken! Kun je het ergens anders nog goedkoper krijgen? Hou hierbij rekening met verzendkosten. Zijn er nog kortingscodes die je kunt gebruiken?

Black Friday deals zijn meestal ook nog op zaterdag en zondag geldig in Nederland. Hier kennen we bij veel winkels een ‘Black Friday Week'. Je hoeft dus echt niet halsoverkop naar huis te gaan vanuit je werk om nog even een deal te scoren. Daarnaast is er ook nog een ‘Cyber Monday'. Op die dag geven webwinkels vaak ook veel korting.

Bekijk ook:
De spreidingswet in Nederland komt eraan, maar hoe zit dat met de rest van Europa?

Hou een budget in gedachte. Wanneer je even een dagje gaat shoppen heb je meestal ook een budget in gedachte, toch? Dat zou bij koopjesjagen precies hetzelfde moeten zijn. Laat je niet verleiden door de kortingen, maar koop gewoon jouw spullen zoals je dat normaal gesproken ook zou doen. Als je normaal gesproken niet meer dan 100 euro zou uitgeven op één dag, en je tijdens de Black Friday deals 200 euro uitgegeven hebt, dan heb je nog steeds 100 euro meer uitgegeven dan je normaal zou doen. En dat terwijl veel Black Friday deals niet eens echte aanbiedingen blijken te zijn.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.