in ,

World of Dino’s uitgebreid voor de kerstvakantie

Wat dacht je van een dino uitje tijdens de kerstvakantie?

world of dino's kerstvakantie

Afgelopen zomervakantie was World of Dino’s voor het eerst te zien in de Jaarbeurs in Utrecht. Nu wordt de populaire tentoonstelling voor de tweede keer verlengd, en ook nog eens uitgebreid met vijftien nieuwe dinosaurussen. World of Dino’s wordt hierdoor in de kerstvakantie nog leuker voor kinderen en geïnteresseerden in dinosaurussen.

World of Dino’s kerstvakantie

Volgende week dinsdag zullen er onder meer een T-Rex, Amargasaurus en Brachiosaurus toegevoegd worden aan het zalencomplex. Er zijn verschillende werelddelen waarin bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op maat gemaakt zijn met lego blokjes. Tevens is er voor kinderen ook nog een speurtocht opgezet en een dinoscoop waar zij leerzame films over dinosaurussen kunnen zien. Daarnaast kun je natuurlijk bij elke dinosaurus ook een bordje lezen met informatie over het desbetreffende soort. Een ideaal uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Uitbreiding World of Dino’s

Er is geïnvesteerd in vijftien nieuwe soorten dinosaurussen om de beleving voor de bezoekers nog intenser te maken. Er zijn vijf speciale transporten nodig om de dinosaurussen naar de Jaarbeurs te rijden. Gespecialiseerde technici zullen de modellen in decors plaatsen. Zij moeten zich aan een strakke planning houden om te zorgen dat alles op tijd klaar zal zijn voor de kerstvakantie. Tot nu toe heeft World of Dino’s de verwachtingen overtroffen. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar voor de kerstvakantie, vooral door de coronaregels. De organisatie raad dan ook aan om tijdig de tickets te bestellen. Over iets minder dan een maand, op 3 januari, zal de tentoonstelling afgelopen zijn.

Bekijk ook:
Top 10 trending PC games van deze maand

Dinosaurus uitje

Wie aan World of Dino’s niet genoeg heeft in de kerstvakantie, kan op genoeg andere plekken terecht. Zo kun je bijvoorbeeld naar Naturalis in Leiden om in de zaal De Dinotijd onder andere een levensecht skelet van een T-Rex te bekijken. Daarnaast is het misschien ook leuk om een bezoekje te brengen aan Dinopark Landgoed Tenaxx in Groningen. Hier kun je verschillende levensgrote dino’s bewonderen, een ritje maken in de rupsbaan, klimmen in de speeltuin en nog veel meer. Is Groningen te ver weg? Dan kun je ook naar het Dino Experience Park in Gouda. Hier kun je ook levensechte modellen bewonderen, door verschillende tijdperken wandelen, een Ranger Paspoort maken en botten opgraven. Je hoeft in ieder geval niet stil te zitten tijdens de kerstvakantie!

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een goede ademhaling, zó belangrijk is het

Een goede ademhaling, zó belangrijk is het

Kerst 2020: zo vieren celebs dit jaar kerstmis