prostitutie en corona
Saved Read later
Deel dit bericht

Prostitutiestraat in Den Haag dicht wegens drukte

Gisteravond was het veel te druk in de Doubletstraat, een bekende prostitutiestraat in Den Haag. De straat moest dan ook eerder dan gepland gesloten worden. Na de sluiting werd het ook extra druk in de Geleenstraat, een andere bekende prostitutiezone van Den Haag.

Prostitutiestraat Den Haag dicht

Rond elf uur was het moment aangebroken waarop het veel te druk werd in de Doubletstraat. Er waren zoveel mensen buiten dat er niet voldoende afstand gehouden kon worden. De rolluiken gingen naar beneden en de panden gingen dicht. Teleurgestelde klanten wisten zich al gauw te verplaatsen naar de Geleenstraat waardoor het daar ook extreem druk werd. De Geleenstraat is zo ver bekend niet dicht gegaan.

Prostitutie en corona

Een sekswerker bezoeken gaat tijdens de coronacrisis net iets anders dan normaal. Je wordt nu gevraagd om je gegevens achter te laten. Bij sommige klanten ligt dit wat gevoelig, want die hebben thuis nog een vrouw en kinderen zitten. Het mag dus duidelijk zijn dat niet iedereen hierop zit te wachten. Het is dan ook niet verplicht, maar het wordt wel gevraagd. Een klant hoeft niet geweigerd te worden als deze geen gegevens wilt achterlaten. Er heten opeens opvallend veel mensen ‘Mark Rutte' bij het invullen van deze gegevens. Ook geven veel mensen een valse naam op.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.