Max Verheijen herdenking
Saved Read later
Deel dit bericht

Max Verheijen herdacht met indrukwekkende paddle out

Afgelopen zondagavond was er een indrukwekkend beeld te zien bij het strand van Muiderberg. Vrienden en familie van de omgekomen surfer Max Verheijen hebben hem op een bijzondere manier herdacht, met een zogeheten ‘paddle out'. Bij een paddle out gaan de surfers gezamenlijk het water op en staan ze stil bij het leven en de dood van een overleden surfer.

Paddle out voor Max Verheijen

Een vriend van Max, met de naam Stijn, laat weten dat het heel indrukwekkend was. Volgens hem ging het allemaal heel erg vanzelf, ook al heeft hij het nog nooit eerder gedaan. Hij vond het vooral fijn om iedereen erbij te hebben, elkaar even vast te houden en stil te staan bij zijn dood. Wil je weten hoe de paddle out eruit zag? Klik dan hier.

Mathijs nog niet gevonden

Max was samen met een vriend, Mathijs (23), gaan surfen. Het lichaam van Mathijs is echter nog steeds niet gevonden. Defensie heeft donderdag nog voor het laatst naar hem gezocht, maar liet na de zoektocht weten dat het geen zin meer heeft om verder te zoeken. Afgelopen zondag is er een foto van zijn surfplank online gezet door de politie. Ze hopen dat er nieuwe aanwijzingen komen door de locatie van de surfplank te publiceren. Zowel Max en Mathijs, evenals de drie andere omgekomen surfers, hebben als eerbetoon een ‘haring' gekregen bij de surfschool.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.