in

Max Verheijen herdacht met indrukwekkende paddle out

Zijn vriend Mathijs is nog altijd niet gevonden.

Max Verheijen herdenking

Afgelopen zondagavond was er een indrukwekkend beeld te zien bij het strand van Muiderberg. Vrienden en familie van de omgekomen surfer Max Verheijen hebben hem op een bijzondere manier herdacht, met een zogeheten ‘paddle out’. Bij een paddle out gaan de surfers gezamenlijk het water op en staan ze stil bij het leven en de dood van een overleden surfer.

Paddle out voor Max Verheijen

Een vriend van Max, met de naam Stijn, laat weten dat het heel indrukwekkend was. Volgens hem ging het allemaal heel erg vanzelf, ook al heeft hij het nog nooit eerder gedaan. Hij vond het vooral fijn om iedereen erbij te hebben, elkaar even vast te houden en stil te staan bij zijn dood. Wil je weten hoe de paddle out eruit zag? Klik dan hier.

Mathijs nog niet gevonden

Max was samen met een vriend, Mathijs (23), gaan surfen. Het lichaam van Mathijs is echter nog steeds niet gevonden. Defensie heeft donderdag nog voor het laatst naar hem gezocht, maar liet na de zoektocht weten dat het geen zin meer heeft om verder te zoeken. Afgelopen zondag is er een foto van zijn surfplank online gezet door de politie. Ze hopen dat er nieuwe aanwijzingen komen door de locatie van de surfplank te publiceren. Zowel Max en Mathijs, evenals de drie andere omgekomen surfers, hebben als eerbetoon een ‘haring’ gekregen bij de surfschool.

Bekijk ook:
Top 10 populairste smartphone apps van 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.