Heftig: Jongetje (2) doodgevroren in Oostenrijk, ouders waren niet thuis 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Heftig: Jongetje (2) doodgevroren in Oostenrijk, ouders waren niet thuis

Verdrietig nieuws uit Oostenrijk: afgelopen nacht is een 2-jarig oud jongetje doodgevroren. Het jonge kind was alleen thuis achtergelaten door zijn ouders, die op bezoek waren bij de buren. De vader en moeder hadden wel een babyfoon meegenomen, maar dat weerhield het jongetje er niet van om de koude buitenlucht in te gaan. En dat werd hem uiteindelijk fataal.

Het drama vond plaats in het Oostenrijkse dorpje Vorderweissenbach, dat in de buurt ligt van de grens met Tsjechië. In desbetreffende nacht was het ijskoud en vroor het wel 10 graden toen het jongetje naar buiten ging. Waarschijnlijk ging hij op zoek naar zijn ouders, die niet thuis waren. Zijn vader (31) en moeder (28) brachten op dat moment namelijk een bezoekje aan de buren.

Bekijk ook:
Heftig: wraakzuchtige apen vermoorden 250 honden in India

Het jongetje ging alleen gekleed in zijn pyjama op pad. Daar raakte hij al snel onderkoeld. De ouders vonden hun zoontje pas in de ochtend buiten, in de buurt van de garage. Op dat moment was hij al flink onderkoelt en niet meer buiten bewustzijn. De hulpdiensten werden ingeschakeld en die deden nog een poging om hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Het zeer treurige nieuws krijgt voor de ouders mogelijk nog een staartje. Hoewel ze de grootste straf van hun leven al hebben gekregen, krijgt hun nalatigheid nog meer gevolg. De Oostenrijkse autoriteiten zijn namelijk een onderzoek gestart en gaan na of de ouders vervolgd kunnen worden wegens dood door schuld.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.