coronatests tour de france
razvanphoto/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Coronatests Tour de France op rustdag

Zoals het afgesproken protocol zullen maandag de eerste coronatests gedaan worden in de Tour de France. Zowel wielrenners als de stafleden zullen getest worden. Een deel hiervan is zondag al getest voor de start van de negende etappe.

Corona protocol Tour de France

De afspraak is dat het hele team naar huis moet wanneer er twee besmettingen zijn binnen een ploeg. De resultaten van de coronatests worden dinsdagochtend bekend gemaakt nadat er bij eventuele positieve gevallen een tweede test gedaan is.

Persoonlijke bubbel

Zowel de wielrenners als andere teamleden leven sinds een aantal dagen voor de Tourstart in een ‘bubbel'. Dit betekent dat zij een aantal aangewezen personen hebben waarmee zij persoonlijk contact hebben. Toch is er nog angst dat er besmettingen plaatsvinden door toeschouwers. Veel mensen op de bergen staan aan te moedigen zonder mondkapje. Dagelijks worden er nog meer dan 7000 nieuwe besmettingen gemeld.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.