calvin harris hartstilstand
© buzzfuss/123RF.COM
Saved Read later
Deel dit bericht

Calvin Harris had in 2014 een hartstilstand

Schokkend nieuws uit 2014: Calvin Harris bleek een hartstilstand gekregen te hebben. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt via Twitter.

Hartproblemen Calvin Harris

In 2014 was er al sprake over hartproblemen, maar het was niet bekend wat er precies aan de hand was. Hij belde 24 uur van tevoren dat hij niet naar de European Music Awards kon door hartproblemen. Later bleek het dat hij gediagnosticeerd was met een hartritmestoornis. Dit is een aandoening waarbij het hart onregelmatig klopt. Naar aanleiding hiervan is hij gestopt met alcohol. Volgens de DJ zelf gaat het sindsdien goed met hem.

Hartstilstand Calvin Harris

Dinsdag heeft hij op een tweet gereageerd waarin een van zijn sets in 2014 te zien was. Hij laat weten dat hij het een interessant jaar vond. Hij begon 2014 op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk, en eindigde het jaar met een hartstilstand. “Dit soort dingen gebeurde daar tussenin”. De DJ had in dat jaar een enorme hit met het nummer Summer, evenals samenwerkingen met mensen zoals Rita Ora en Ellie Goulding.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

https://twitter.com/CalvinHarris/status/1262977553498701824

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

855

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.