Britney Spears
Saved Read later
Deel dit bericht

Britney Spears heeft voorlopig geen zeggenschap over eigen leven

Na de publieke instorting van Britney Spears in 2007, mag Britney Spears niet veel meer zelf beslissen. Haar vader en advocaat werden als bewindvoerders aangesteld en hadden ook de volledige zeggenschap over de ster. Britney is naar de rechtbank gestapt om weer zeggenschap te krijgen over haar eigen leven, maar het coronavirus heeft voor een vertraging gezorgd. Ze zal nog minstens tot augustus moeten wachten tot zij naar de rechtbank kan.

Bewindvoerder

Het gaat de afgelopen tijd niet goed tussen de vader van Britney, en de ster zelf. Hierdoor werd Jodi Montgomery aangesteld als bewindvoerder. Zij heeft veel ervaring als bewindvoerder voor celebrities. Britney mag bijvoorbeeld niet zelf beslissen wie zij inhuurt als bodyguard of zorgverlener. Ook heeft Jodie Montgomery volledige toegang tot het gezondheidsdossier van Britney. Zij is ook de aangewezen persoon om beslissingen te nemen met dokters die de gezondheid van Britney ten goede zouden komen. Het miljoenenfortuin van Britney wordt ook door haar beheerd.

Jamie Spears

Sinds Britney's vader, Jamie Spears, beschuldigd werd van mishandeling, gaat het niet goed tussen de twee. Kevin Federline, de ex van Britney en tevens ook de vader van hun twee kinderen, heeft aangifte gedaan nadat hun zoon beken had dat zijn grootvader met zijn handen sprak in plaats van zijn woorden na een ruzie. Jamie Spears is een contactverbod opgelegd met zijn kleinkinderen.

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.