in ,

Britney Spears heeft voorlopig geen zeggenschap over eigen leven

Haar vader en advocaat zijn als bewindvoerders aangesteld

Britney Spears

Na de publieke instorting van Britney Spears in 2007, mag Britney Spears niet veel meer zelf beslissen. Haar vader en advocaat werden als bewindvoerders aangesteld en hadden ook de volledige zeggenschap over de ster. Britney is naar de rechtbank gestapt om weer zeggenschap te krijgen over haar eigen leven, maar het coronavirus heeft voor een vertraging gezorgd. Ze zal nog minstens tot augustus moeten wachten tot zij naar de rechtbank kan.

Bewindvoerder

Het gaat de afgelopen tijd niet goed tussen de vader van Britney, en de ster zelf. Hierdoor werd Jodi Montgomery aangesteld als bewindvoerder. Zij heeft veel ervaring als bewindvoerder voor celebrities. Britney mag bijvoorbeeld niet zelf beslissen wie zij inhuurt als bodyguard of zorgverlener. Ook heeft Jodie Montgomery volledige toegang tot het gezondheidsdossier van Britney. Zij is ook de aangewezen persoon om beslissingen te nemen met dokters die de gezondheid van Britney ten goede zouden komen. Het miljoenenfortuin van Britney wordt ook door haar beheerd.

Bekijk ook:
Hoe werkt de vijfsecondenregel nu echt?

Jamie Spears

Sinds Britney’s vader, Jamie Spears, beschuldigd werd van mishandeling, gaat het niet goed tussen de twee. Kevin Federline, de ex van Britney en tevens ook de vader van hun twee kinderen, heeft aangifte gedaan nadat hun zoon beken had dat zijn grootvader met zijn handen sprak in plaats van zijn woorden na een ruzie. Jamie Spears is een contactverbod opgelegd met zijn kleinkinderen.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.