Wat is Boles D’olor en wat zijn de voordelen? 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is Boles D’olor en wat zijn de voordelen?

Geurkaarsen, oliën en zakjes zijn niet meer weg te denken uit huis. Zonder geur voelt het niet als thuis. Misschien ben jij er even gek op. Gaan deze geurproducten alleen vervelende geuren tegen? Uiteraard. Maar dat is niet het enige voordeel. Het creëert namelijk sfeer en huiselijkheid in huis. Heb je al eens gehoord van Boles D’olor? Zo niet, dan vind je in dit artikel wat meer informatie.

Wat zijn de voordelen van geurproducten van Boles D’olor?

Ben je stiekem geen fan van geuroliën, zakjes of kaarsen? Dan kun je je nauwelijks voorstellen wat de mogelijke voordelen zijn. Die zijn er wel degelijk. Om te beginnen gaan we daar eens induiken. Hieronder tref je enkele punten.

Sfeer in huis

Dit is het eerste pluspunt. Een huis zonder meubels is een kale, koude ruimte. Maar weet je wat nog meer sfeer creëert in huis? Het gebruik van geuroliën, zakjes of kaarsen. Zodra de geur zich in huis verspreidt, krijg je een gevoel van huiselijkheid en knusheid.

De ruimte krijgt een persoonlijk karakter. Zeker als het om kaarslicht gaat, want het flikkerende vlammetje staat onwijs gezellig. Had je daar al eens over nagedacht?

Wist je dat: Lavendel de meest gekozen geur is in huis? Lavendel heeft de eigenschap te ontspannen van binnenuit. Het geeft een signaal af in ons brein waardoor we ons kalmer voelen. Dit werkt zelfs bij huisdieren.

Bekijk ook:
De containerwoning het huis van de toekomst?

Prettig gevoel

We hebben allemaal herinneringen en bepaalde elementen kunnen deze fijne gebeurtenissen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan muziek of aan een kledingstuk. Geur hoort daar ook bij en dit is zelfs wetenschappelijk getest. Ons reukvermogen is namelijk direct verbonden met het deel in ons brein dat verantwoordelijk is voor opgeslagen herinneringen en gevoelens.

Misschien herken je een bepaalde geur van een fijne vakantie of van een ander moment. De juiste geurproducten kunnen daar dus aan bijdragen. Schrijf de geur voortaan op, zodat je deze op een later moment nog kunt gebruiken. Hoe leuk is dat?

Gaat vervelende geuren tegen

Natuurlijk is dit eveneens een voordeel. Heb je iets aan laten aanbranden of een heftig schoonmaakmiddel gebruikt? Luchten met de ramen open is niet altijd voldoende. Een geurproduct kan de geur in huis neutraliseren en vervolgens weghalen. Fijn voor jou, maar natuurlijk ook voor de visite.

Bij huisdieren kun je dit ook toepassen, maar je moet wel extra alert blijven. Als huisdieren aan een olie likken, kunnen ze ziek worden. Hier is kaneel een bekend voorbeeld van. Zorg ervoor dat de oliën ergens liggen waar ze niet zomaar bij komen. Dat geldt overigens ook voor zakjes en kaarsen.

Bekijk ook:
Trending: Shutters als raambekleding

Wat is Boles D’olor precies?

Je hoeft maar een winkel in te lopen, of de geurproducten slaan je om de oren. Inmiddels zijn er zoveel verschillende soorten, dat het niet altijd gemakkelijk is om te kiezen. Herken je dat probleem? Tegenwoordig zijn er ook veel betaalbare producten te vinden en dat is natuurlijk een groot pluspunt.

Je komt Boles D’olor ongetwijfeld tegen. Dit is een van de bekendste merken dat gespecialiseerd is in zeer uiteenlopende geurproducten. Het merk komt oorspronkelijk uit de wereldstad Barcelona en werd in 1977 opgericht, met een passie voor geur in het achterhoofd. Nu, jaren later, is Boels D’olor uitgegroeid tot een bekend geurmerk. Of je nu een lavendelolie of een zoet geurzakje; je gaat het vinden.

Samengevat

Geurproducten gaan vervelende geuren tegen en brengen in zekere zin ontspanning met zich mee. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van kaarsen, geurzakjes en oliën. Boles D’olor is een bekend merk en heeft verschillende geuren in haar assortiment op geurvoorjehuis.nl. Neem eens een kijkje en oordeel zelf.

423

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.