Kies eens voor deze vijf soorten wanddecoratie 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Kies eens voor deze vijf soorten wanddecoratie

Wanddecoraties zijn er allerlei soorten en maten. Wanddecoratie bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de kamer. Een lege muur zien we als kaal, maar een te volle muur zien we als rommelig. Belangrijk is om voor decoratie te kiezen dat past bij de rest van de ruimte. Elke ruimte is anders en heeft zijn eigen decoratie nodig en dat is de reden dat er ook veel verschillende wanddecoraties zijn. De belangrijkste en leukste hebben we hieronder voor je samengevat.

  1. Schilderijen

Laten we beginnen met de bekendste wanddecoratie, het schilderij. Een schilderij is de ideale wanddecoratie voor je interieur en wordt dan ook vaak gebruikt als aanvulling voor een kale muur. Schilderijen koop je overal, in de winkel maar schilderijen online kopen gebeurt ook steeds vaker. Waar je ook een schilderij koopt houd altijd rekening met de grootte van de wand. Daarnaast is het ook slim om rekening te houden met de rest van het interieur.

  1. Wereldkaarten
Bekijk ook:
Maak kennis met aaltjes: de natuurlijke oplossing voor elk tuinprobleem

Wereldkaarten worden ook steeds populairder. Wanneer je van reizen en de wereld houdt dan is een wereldkaart echt iets voor jou. Er zijn wereldkaarten in kleur, zwart/wit en in vintage. Tegenwoordig zijn er ook kaarten met landen waarop je een pin kan zetten als je het land hebt bezocht. De echte reisliefhebber hoort dan ook zeker een wereldkaart aan de wand te hebben.

  1. Schoolplaten

Nee we hebben het hier niet over schoolplaten die in het klaslokaal ziet hangen met leerzame dingen erop. We hebben het hier over schoolplaten waar prachtige afbeeldingen op staan. Ze zijn er met dieren, de natuur en plaatsen van de wereld. Schoolplaten zijn een leuk stukje decoratie voor elke ruimte.

  1. Wandrekken

Wandrekken zijn knus, georganiseerd en je kan er al je spullen in kwijt. Een wandrek is een bijzondere en functionele sfeermaker voor in huis. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, maar ook in verschillende materialen, zoals hout en metaal.

  1. Wandkleden
Bekijk ook:
Nederlandse huishoudens kiezen vaker voor een groene tuin

Met een wandkleed geef je gemakkelijk een andere uitstraling aan een ruimte. Het straalt warmte en gezelligheid uit. Kies een stijl die bij jou past en creëer unieke ruimtes. Kies voor een groot kleed op een kale wand en voor een kleiner kleed op een al gevulde wand.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.