Badkamer trends van dit moment 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Badkamer trends van dit moment

Badkamers zijn tegenwoordig niet langer alleen maar een praktische ruimte om te douchen en te baden, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van het interieur van een huis. Er zijn dan ook tal van nieuwe trends op het gebied van badkamers die steeds populairder worden. In deze blog zullen we een aantal van de meest opvallende trends op een rij zetten.

Natuurlijke materialen

Een van de belangrijkste badkamer trends van dit moment is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, marmer en steen. Deze materialen geven de badkamer een rustieke en natuurlijke uitstraling, wat bijdraagt aan het gevoel van ontspanning en comfort.

Houten vloeren en wandtegels, marmeren wastafels en natuurstenen tegels zijn populair, en ook badkamer accessoires zoals houten badmatten, handdoekhouders en zeepbakjes zijn populair.

Grote wandtegels

Grote wandtegels zijn een populair trend in badkamers vanwege hun visueel effect. Ze geven de ruimte een ruimer en opgeruimd gevoel, en kunnen ook helpen om een bepaald thema of stijl in de badkamer te creëren. Ook zijn grote wandtegels gemakkelijker te onderhouden dan kleinere tegels, omdat er minder voegen zijn waar vuil en vocht zich kunnen ophopen.

Bekijk ook:
Opnieuw een warme zomer? Zo houd je zonder airco je huis heerlijk koel

Betonnen elementen in de badkamer

Betonnen elementen zijn een opkomende trend in de badkamer vanwege hun industriële en stoere uitstraling. Ze zijn vooral populair bij mensen die houden van een moderne en minimalistische stijl.

Betonnen vloeren geven de badkamer een industriële en stoere uitstraling. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam, en kunnen worden afgewerkt met een glanzende of matte afwerking.

Betonnen wastafels zijn een unieke toevoeging aan de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes, en kunnen worden afgewerkt met een glanzende of matte afwerking.

Betonnen wandtegels zijn een andere manier om beton toe te voegen aan de badkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, en geven de badkamer een industriële en stoere uitstraling.

Betonnen elementen zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en kunnen helpen om een moderne en minimalistische stijl te creëren in de badkamer. Ze zijn wel iets duurder dan andere materialen, dus het is belangrijk om goed na te denken voordat je ervoor kiest.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Infrarood verwarming in de badkamer

Infrarood verwarming is een trend die steeds populairder wordt in badkamers vanwege zijn vele voordelen. Infrarood verwarming werkt door middel van infrarode straling, en kan helpen om de luchtvochtigheid in de badkamer te verminderen. Dit is vooral handig in koudere klimaten, waarbij de lucht in de badkamer vaak vochtig kan zijn.

Infrarood verwarming is energie-efficiënt en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op de wand of het plafond. Het is ook veilig om te gebruiken, omdat het geen open vlammen of elektrische weerstand heeft. Bovendien kan infrarood verwarming helpen om de luchtwegen te verzachten en huidirritatie te verminderen.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.