in

4 Redenen waarom de telescoopladder populair is

Het moment is daar. Je bent van plan om je huis een boost te geven. De muren zijn toe aan een nieuw kleurtje of de buitenkant van het huis kan wel een nieuwe verflaag gebruiken. Maar nu zit je met 1 probleem. De ladder die jullie thuis hebben valt zowat uit elkaar en dus genoeg reden om op zoek te gaan naar een nieuwe ladder. Maar welke ladder moeten we dan kiezen? Een telescoopladder is de ideale ladder om alle soorten verf werkzaamheden uit te voeren. Deze ladder is makkelijk uitschuifbaar waarmee je veilig en stabiel op hoogte kunt werken. De voordelen van deze ladder lees je hieronder!

  1. Weinig opbergruimte

Vaak heb je een ladder in huis, maar heb je geen idee waar je deze moet plaatsen. Want je wilt geen ladder die midden in je huis staat. Daarnaast neemt deze vaak ook nog veel ruimte in beslag. De telescoopladder daarentegen, kun je eenvoudig inklappen naar een klein formaat zodat je deze makkelijk weer op kunt bergen. Zo kun je dus makkelijk een ladder aanschaffen en onder een kast opbergen, zodat je niet de hele dag tegen dit object hoeft aan te kijken. Ideaal!

  1. Lichtgewicht
Bekijk ook:
Redenen om je woonkamer te decoreren met kunst aan de muur

Wist je dat een telescoop ladder relatief licht is? Dit komt door het hoogwaardige kwaliteit aluminium wat in deze ladder is verwerkt. Ondanks het lichte gewicht, is deze ladder wel erg stevig door de stabiliteitsbalk en kun je deze ladder makkelijk verplaatsen met 1 persoon.

  1. Eenvoudig in gebruik

Door het kliksysteem is de telescoopladder vaak makkelijk in gebruik. Je kunt de ladder uit schuiven, vastklikken en zo ook makkelijk weer inklappen tot een klein formaat. Doordat er vaak een goed klik systeem in zit, kun je veilig werken maar ook veilig in-en uitklappen en schuiven de treden langzaam en zonder gevaar in.

  1. Geschikt voor zowel binnen als buiten

Het grote voordeel aan deze ladder is dat je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van ruiten op hoogte, maar ook het legen van het dakgoot is mogelijk tot een hoogte van wel 3,60 meter. Binnen en buiten schilderwerken zijn ook mogelijk, maar let er wel altijd op dat je stevige schoenen aan hebt tijdens het gebruiken van de ladder om de veiligheid te verhogen. Extra tip: verwijder het vuil en vettigheid na ieder gebruik om zo de levensduur van de ladder te verhogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je huis (en tuin) weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar

De voordelen van in één dag je theorie halen