Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen 12
Happy 2020 New Year
Saved Read later
Deel dit bericht

Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen

Binnenkort mogen we 2020 verwelkomen, en dat doen we het best met een knallend feest. Toch ontbreekt het ons soms aan inspiratie. Wij als mens zijn gewoontedieren, en hebben daarom vaak de gewoonte om elk jaar hetzelfde te doen. Maar niet dit jaar! Dit jaar is er een lijst van de meest originele plaatsen waar je met stijl het nieuwe jaar in kunt zetten. Deze lijst toont je hoe je het nieuwe jaar écht kunt vieren!

Wees er als de kippen bij in Tonga

Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen 17

Deze bestemming is misschien niet super gekend, maar wel echt de moeite waard om te ontdekken. In Tonga ben je er namelijk als de kippen bij, omdat het één van de plekken is waar het nieuwe jaar het eerst gevierd wordt. En dat is niet alles! Op dit Polynesisch eiland kan je de jaarwisseling in zetten op witte stranden aan azuurblauw water, en dit met heerlijke tropische temperaturen. Da's pas echt genieten!

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

In Tornio wordt het dubbel feest

Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen 18

Als je echt op een originele manier nieuwjaar wilt vieren dan moet je in Tornio, Finland zijn. In Tornio kan je namelijk genieten van prachtige natuur in een magische omgeving. Met wat geluk zie je één van de mooiste natuurverschijnselen die er bestaat: het noorderlicht!  Maar dat is nog niet alles! Als je nieuwjaar viert in Tornio dan wordt het dubbel en dik feest. Tornio ligt namelijk op een klein stukje lopen van Haparanda, Zweden, waar je dus opnieuw het nieuwe jaar in kunt zetten. Een unieke ervaring dat je het gevoel geeft dat je terug in de tijd kunt reizen. Specialer wordt het niet!

Een romantisch nieuwjaar in VenetiëVier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen 19

Als je houdt van lekker eten, romantiek en gezelligheid, dan moet je in Venetië zijn. Venetië wordt steeds populairder als bestemming voor eindjaar en het niet moeilijk om te zien waarom. Zingende gondeliers, gracieuze bruggen en gemaskerde bals staan hier centraal. In deze stad is er een perfecte balans tussen feest vieren en gezellig genieten. Dat maakt van deze stad één van de beste bestemmingen om het nieuwe jaar in stijl te vieren!

Bekijk ook:
Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

Een knallend nieuwjaar in Dubai

Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen 20

Als je opzoek bent naar een feest om nooit meer te vergeten, dan moet je in Dubai zijn. Deze gigantische stad laat het nieuwe jaar zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Talloze feestjes gecombineerd met prachtig vuurwerk over de torenhoge gebouwen. In Dubai vier je het nieuwe jaar écht met klasse. Als je niet van drukte houdt, dan is er nog een andere mogelijkheid. In Dubai kan je namelijk bussen vinden die jou en andere feestgangers naar de woestijn brengen om het nieuwe jaar in te zetten. Als dat niet origineel is!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.