in ,

Vier het nieuwe jaar in stijl, op deze originele plaatsen

Happy 2020 New Year

Binnenkort mogen we 2020 verwelkomen, en dat doen we het best met een knallend feest. Toch ontbreekt het ons soms aan inspiratie. Wij als mens zijn gewoontedieren, en hebben daarom vaak de gewoonte om elk jaar hetzelfde te doen. Maar niet dit jaar! Dit jaar is er een lijst van de meest originele plaatsen waar je met stijl het nieuwe jaar in kunt zetten. Deze lijst toont je hoe je het nieuwe jaar écht kunt vieren!

Wees er als de kippen bij in Tonga

Deze bestemming is misschien niet super gekend, maar wel echt de moeite waard om te ontdekken. In Tonga ben je er namelijk als de kippen bij, omdat het één van de plekken is waar het nieuwe jaar het eerst gevierd wordt. En dat is niet alles! Op dit Polynesisch eiland kan je de jaarwisseling in zetten op witte stranden aan azuurblauw water, en dit met heerlijke tropische temperaturen. Da’s pas echt genieten!

Bekijk ook:
Beleef een unieke kampeerervaring met een safari- of bungalowtent

In Tornio wordt het dubbel feest

Als je echt op een originele manier nieuwjaar wilt vieren dan moet je in Tornio, Finland zijn. In Tornio kan je namelijk genieten van prachtige natuur in een magische omgeving. Met wat geluk zie je één van de mooiste natuurverschijnselen die er bestaat: het noorderlicht!  Maar dat is nog niet alles! Als je nieuwjaar viert in Tornio dan wordt het dubbel en dik feest. Tornio ligt namelijk op een klein stukje lopen van Haparanda, Zweden, waar je dus opnieuw het nieuwe jaar in kunt zetten. Een unieke ervaring dat je het gevoel geeft dat je terug in de tijd kunt reizen. Specialer wordt het niet!

Een romantisch nieuwjaar in Venetië

Als je houdt van lekker eten, romantiek en gezelligheid, dan moet je in Venetië zijn. Venetië wordt steeds populairder als bestemming voor eindjaar en het niet moeilijk om te zien waarom. Zingende gondeliers, gracieuze bruggen en gemaskerde bals staan hier centraal. In deze stad is er een perfecte balans tussen feest vieren en gezellig genieten. Dat maakt van deze stad één van de beste bestemmingen om het nieuwe jaar in stijl te vieren!

Bekijk ook:
Wie kan er beter autorijden? Mannen of vrouwen?

Een knallend nieuwjaar in Dubai

Als je opzoek bent naar een feest om nooit meer te vergeten, dan moet je in Dubai zijn. Deze gigantische stad laat het nieuwe jaar zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Talloze feestjes gecombineerd met prachtig vuurwerk over de torenhoge gebouwen. In Dubai vier je het nieuwe jaar écht met klasse. Als je niet van drukte houdt, dan is er nog een andere mogelijkheid. In Dubai kan je namelijk bussen vinden die jou en andere feestgangers naar de woestijn brengen om het nieuwe jaar in te zetten. Als dat niet origineel is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Nóg meer accijns op benzine

      Hoe is de subcultuur van voetbal casual ontstaan?