Even los van mobiele telefoon en televisie met de knutselpakketten van Club Creo 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Even los van mobiele telefoon en televisie met de knutselpakketten van Club Creo

Het begint weer aardig koud te worden, en de temperatuur gaat alleen nog maar omlaag. Helaas betekent dit dat veel kinderen nu langzaamaan weer naar binnen gaan en daar hun tijd moeten spenderen. Voor sommige kinderen kan dit betekenen dat zij met hun speelgoed spelen, maar veel kinderen spenderen hierdoor weer meer tijd achter de schermen. Wat kun je doen om die schermtijd in te korten en hen het toch naar hun zin te laten hebben?

Knutselen

Heel veel kinderen vinden het leuk om te knutselen, meer dan je denkt. Zij zullen er inderdaad niet gauw zelf naar vragen, maar als je het aanbied zullen ze het vaak wel doen. Maar ja, je kunt natuurlijk niet zomaar naar de winkel gaan om iets te halen in de hoop dat ze hier maar wat leuks van knutselen. Je wilt echt een knutselpakket kopen waar zowel jij als jouw kind iets aan hebben. Een abonnement op een service zoals Club Creo is dan ideaal.

Club Creo

Als je een abonnement neemt op een dienst zoals Club Creo, krijg je iedere maand een nieuw pakket. Elke maand is er een ander thema, waardoor je ook iedere maand een variatie aan materialen ontvangt. Het is niet nodig om extra materiaal aan te schaffen, alles wat je nodig hebt zit al in de pakketten. Daarnaast is er een folder bijgevoegd met tips, ideeën en stap-voor-stap foto's zodat je het knutselwerk ook daadwerkelijk kunt maken zoals het hoort. Iedere maand krijg je te zien wat het thema is voor de volgende maand. Spreekt het thema jou of jouw kinderen niet aan? Dan kun je het pakket van volgende maand gemakkelijk annuleren.

Wat zijn de voordelen van knutselen?

Zo'n knutselpakket is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je hoeft geen vermogen te betalen om elke maand lekker te kunnen knutselen. Een welkomstpakket is al beschikbaar voor €6,90, en daarna kost het €15,90 exclusief verzendkosten per maand. Dit is goedkoper dan zelf naar de winkel gaan en alle benodigde spullen halen, zeker als je eigenlijk geen flauw idee hebt wat je wilt maken. Club Creo verzorgt zowel de materialen als ideeën voor een vaste prijs per maand, waardoor je elke maand kunt knutselen met materialen van hoge kwaliteit. Vaak worden er ook extra materialen meegeleverd waardoor je het meerdere keren kunt doen, of met meerdere kindjes.

Door te knutselen zorg je ervoor dat jonge kinderen in aanraking komen met allerlei verschillende soorten materialen en texturen. Tevens is knutselen ook goed voor de ontwikkeling. Zo wordt bijvoorbeeld de creativiteit bevorderd, maar ook het concentratievermogen. En als je een mooi knutselwerk hebt neergezet is dat natuurlijk ook goed voor het zelfvertrouwen. Daarnaast worden de motorische vaardigheden ook goed ontwikkeld. Werk je samen met jouw kind aan het knutselwerk? Dan moet je elkaar natuurlijk wel helpen, en dat bevorderd weer de manier waarop het kind naar oplossingen zoekt en naar anderen luistert.

Knutselen voor volwassenen

Het is echt niet zo dat knutselen alleen voor kinderen is. Jong en oud kan hiervan genieten. Voor volwassenen kan het vooral een activiteit zijn die stress vermindert. Daarnaast is het ook een leuke bezigheid om knutselwerkjes voor jouw kinderen, familie of vrienden te maken. Sommige volwassenen zijn zo creatief dat ze hun knutselwerken zelfs kunnen verkopen voor een leuk prijsje. Zo verdien je er ook nog eens een leuk zakcentje mee!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.