Dit heb je nodig voor een geslaagde winter in coronatijd 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit heb je nodig voor een geslaagde winter in coronatijd

De winter komt eraan en daarmee kunnen we bijna weer genieten van de kerstsfeer, jaarwisseling, misschien wat sneeuw en andere pret die bij dit seizoen hoort. Helaas zullen we deze maanden ook extra rekening moeten houden met het coronavirus, maar dat mag de pret natuurlijk niet al te veel drukken. Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we voor je op rij wat je nodig hebt voor een geslaagde winter in coronatijd!

Mondkapjes

Wat je deze winter zeker nodig gaat hebben is een flinke hoeveelheid mondkapjes. Op dit moment is het namelijk op veel locaties verplicht om een mondkapje te dragen, en die maatregel gaat niet snel verdwijnen. Het is dus geen verkeerde zet om flink wat mondkapjes in te slaan, want die heb je de komende tijd nog wel nodig.

Mondkapjes

Warme winterkleding

Volgens de vroege weersvoorspellingen kan het deze winter wel eens erg koud gaan worden. Volgens weeranalisten doet het weer nu precies hetzelfde als in 1962 en toen beleefden we een van de strengste winters ooit. Dat belooft nog wat, dus als die voorspelling uitkomt is het wel fijn als we wat warme winterkleding in de kast hebben liggen.

Bekijk ook:
Groene thee: 5 goede redenen om er je dag mee te beginnen

Winterkleding

Schaatsen

Het kan dus een hele strenge winter worden. Die koude temperaturen klinken misschien wat onprettig, maar die lenen zich wel voor een perfect schaatsseizoen. Buiten kan je dan lekker schaatsen zonder rekening te houden met coronamaatregelen, dus dit kan een hele goede vorm van vermaak vormen voor deze winter.

Wil je dus vaak gaan schaatsen? Dan is het misschien geen gek idee om een paar schaatsen in te slaan. Al is het natuurlijk nog geen zekerheid dat we daadwerkelijk een strenge winter gaan krijgen!

Schaatsen

Netflix en andere streamingsdiensten

Door de huidige coronasituatie is het de bedoeling dat we iets minder sociale contactmomenten hebben en ons meer alleen vermaken. Dat is misschien iets minder gezellig, maar dat hoeft nog niet altijd vervelend te zijn. Met een abonnement op Netflix, Videoland, Amazon Prime of een andere streamingsdienst heb je in ieder geval genoeg te kijken in de winter!

Netflix

Bordspelletjes

Deze winter zullen we door de coronamaatregelen waarschijnlijk veel meer tijd binnenshuis doorbrengen en dan moet je wel iets leuks te doen hebben. Met een paar leuke bordspelletjes ben je zo weer uren bezig. Denk bijvoorbeeld aan Kolonisten van Catan, Risk, Ticket To Ride of 30 Seconds.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Bordspelletje

Games

Ben je geen fan van bordspelletjes en speel je liever een game? Dan is dit het moment om opzoek te gaan naar een paar leuke games voor de winter. Zo is It Takes Two een leuke game die je met twee spelers kan spelen, maar we raden ook Deathloop, Metroid Dread, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart en Resident Evil Village zeker aan!

Gaming

Boeken

Een andere vorm van vermaak kan je vinden in leuke boeken. Zeg nou zelf; het is toch heerlijk om binnen voor de verwarming of haard te zitten, met een goed boek, terwijl het buiten vriest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de biografie van Amalia dat door Claudia de Breij is geschreven? Of is het nieuwe boek van Lucinda Riley misschien meer iets voor jou?

Boeken winter

Hoe ga jij je vermaken deze winter?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.