Thuiswerken

De thuiswerkplek van Wimlex & Max

0 Shares

We zijn nog steeds in de ban van het Coronavirus en alles wat daarmee te maken heeft. Van het hamsteren van toiletrollen tot aan social distancing. Maar hoe zit het eigenlijk met onze thuiswerkplek? Heeft jouw thuiskantoor meer weg van een veredelde meterkast of lijkt het op een high-tech laboratorium?

Heel persoonlijk natuurlijk, kijk maar naar de thuiswerkplek van Willem Alexander en Maxima :

Het kantoor van Koning Willem Alexander

Onze Koning geeft duidelijk de voorkeur aan een strak kantoortje. Apple is lekker vertegenwoordigd zoals je op de foto kunt zien. Naast de dikke iMac en de iPad op statief, ligt er ook nog een redelijk uitgebouwde iPhone op zijn bureautje. Dat de Koning gek is op foto’s valt ook op. Er staan een aantal lijsten op de hoek van zijn bureau. De foto’s houdt ie lekker voor zichzelf. Daarnaast ligt er ook nog een losse stapel fotolijsten. Zeker nog geen tijd gehad om deze op te hangen.

Bekijk ook:
Conor McGregor koopt speedboot van Lamborghini

 

Een statig ver familielid aan de witte muur houdt een oogje in het zeil. Zijn uniform vormt toch een schril contrast met het Ralph Lauren Polootje van onze Koning. De kastenwand in zijn thuiswerkplek geeft ruimte aan nog meer kiekjes en interessante boeken over onder andere “Meer Waarde”. We zien een kinderfoto, één van zijn dochters te paard en een sexy strand foto van Max.

En Maxima?

Max is meer van de warme kleurtjes zo te zien. Haar thuiswerkplek heeft een kekke wand met een tropisch behangetje in sepia kleuren. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van een iPad met statief. We zien een rieten memo bakje met wat paperassen, een fotolijst én een opvallende gouden bureaulamp. Naast een gewone telefoon en een stapel boeken is er niet zo gek veel waar te nemen. Daar is vast over nagedacht.

Thuiswerkplekken komen voor in allerlei soorten en maten. We zien strijkplanken voorbij komen die worden gebruikt als bureaus, maar ook meetings in de badkamer vormen geen uitzondering. Zit jij nog steeds met je laptop op de bank? Of rond je jouw vergaderingen het liefst af op de plee? Hoe dan ook, het is de hoogste tijd om jouw thuiswerkplek met de rest van de wereld te delen. Een comment mét url naar een leuke foto is immers zo geplaatst. Ook als jouw thuiswerkplek een complete chaos is!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

214
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.