De beste tips voor de eerste keer paddo’s gebruiken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste tips voor de eerste keer paddo’s gebruiken

Als je nog nooit paddo’s genomen hebt, kan het zijn dat je de eerste keer een beetje spannend vindt. Je weet namelijk niet wat het effect gaat zijn en hoe je je hierdoor zal voelen. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Vaak gebeurt het spontaan en heb je de tijd niet om je voor te bereiden, maar het is slim om dit wel te doen. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Gebruik dan ook de volgende tips.

Neem niet zomaar iets

Vaak is het zo dat je de middelen, of in dit geval de paddo’s van Zamnesia, gewoon krijgt en je ze neemt zonder erover na te denken. Echter is dit niet altijd slim en is het verstandig om ze alleen aan te nemen van mensen die je vertrouwt en waarvan je weet dat ze ervaren zijn. Vraag ook altijd na wat het precies is. Het kan namelijk zo zijn dat er slechte stoffen in zitten, of dat het een soort is waar je niet veel van moet nemen. Door dit niet van tevoren te weten, is de kans groter dat je te veel neemt of dat je een bad trip krijgt.

Bekijk ook:
7 opmerkelijke verschillen tussen ochtend- en avondmensen

Zorg voor een fijne omgeving

Je hoort vaak dat het belangrijk is om in een vertrouwde omgeving te zijn met mensen waar je bij terecht kan en bij wie je je comfortabel voelt. Daarnaast is het fijn als één van de mensen om je heen niks inneemt, zodat hij of zij je altijd kan helpen wanneer het nodig is. Haal ook middelen in huis waarmee je de trip kan remmen, zoals valeriaan of tripstoppers. Deze kun je op verschillende websites kopen en werken perfect als je weer nuchter wil worden.

Ook is het, net als met andere tripmiddelen zoals wietzaadjes, niet verstandig om paddo’s te nemen wanneer je niet in een goede mindset zit. Ben je bijvoorbeeld verdrietig, overstuur of nerveus door iets in jouw leven? Wacht dan verstandig tot je je beter voelt, omdat de kans anders groot is dat je een bad trip krijgt.

Een comfortabel plekje is fijn. Zorg voor bijvoorbeeld een fijn plekje op bed met genoeg drinken en eten of op de bank met een lekker dekentje. Je bent namelijk toch zo’n vijf tot acht uur aan het trippen, en het is dan fijn als je lekker kunt relaxen.

Bekijk ook:
Om deze reden zou je altijd een rol toiletpapier in de koelkast moeten bewaren

Tijdens het nemen

Je kan paddo’s op verschillende manieren nemen. Je kan ze kauwen of er bijvoorbeeld thee van zetten. Het kauwen of eten ervan wordt echter het meest gedaan. Doe dit het liefst een paar uur nadat je voor het laatst gegeten hebt om zo het effect snel en optimaal te voelen.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.