4 tips voor het maken van een fotoalbum 14
Saved Read later
Deel dit bericht

4 tips voor het maken van een fotoalbum

Vaak zijn de feestdagen toch wel de leukste dagen van het jaar. Je geniet met je hele familie van allerlei lekkere gerechten, maar je geniet van ook elkaar. Gezellig met z’n allen rondom de tafel. Dit moet natuurlijk wel even vastgelegd worden. KLIK! Weer een leuke foto om op terug te kijken. Snel even de foto in de groepsapp delen, zodat iedereen de foto in zijn bezit heeft. Wat doe je met de foto’s? Bewaar je ze op je mobiel of maak je er een gaaf fotoboek van? We helpen je graag op weg om een leuk fotoalbum te maken. Want dat is toch het allerleukst?

  1. Selectie foto’s

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om door al je favoriete foto’s te bladeren. Maak hierin een selectie met de foto’s die je graag in je fotoboek terug wilt zien. Je kunt er voor kiezen om heel veel foto’s in het boek te plaatsen zodat je een aantal foto’s per pagina terug kunt zien, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 a 2 foto’s per pagina te plaatsen zodat het boek wat rustiger oogt.

  1. Online of offline
Bekijk ook:
Hoe bescherm ik mijn belangen bij ontslag tijdens ziekte?

Daarnaast kun je er voor kiezen om een plakboek in de winkel te kopen. Je kunt je eigen plakboek dan van a tot z versieren en indelen, maar dan moet je wel eerst je foto’s af laten drukken. De meeste mensen hebben het hier vaak te druk voor, waardoor je tegenwoordig ook online een gaaf fotoboek kunt maken. Kwestie van foto’s uploaden, een mooi boek uitkiezen en starten maar. Daarnaast kun je het ook boek ook tussendoor opslaan, zodat niet gelijk al je harde werk verloren gaat. Ideaal toch?

  1. Inhoud

Wil je wel of geen tekst in je fotoboek, kies je voor felle kleuren of hou je je fotoboek liever rustig? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen tijdens het maken van een fotoboek. Je kunt namelijk ook online met verschillende stickers je fotoboek versieren en zo kun je deze helemaal naar wens maken. Niet alleen de binnenkant kun je zelf indelen, maar ook de omslag van je album kun je indelen. Dit kost wel vaak een beetje extra, maar dan heb je wel een uniek exemplaar die je terug kunt vinden in je boekenkast. Je kunt bijvoorbeeld een kenmerkend beeld van de avond voorop plaatsen en dit eventueel ondersteunen met een stukje tekst.

  1. Final touch
Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Een fotoalbum maken moet je niet als een tijdrovende klus te zien, want anders kun je het snel gaan afraffelen. Ben je helemaal klaar? Sla hem dan eerst op en kijk er een paar dagen later opnieuw naar. Nog steeds tevreden? Afdrukken maar! En zeker niet onbelangrijk om je boek een mooi plekje in huis te geven. Zo kun je je mooie album regelmatig nog even openslaan en zou je er een mooie gallery wall van kunnen maken. Veel succes en vooral veel plezier met het maken van je eigen boek!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

748

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.