hoe is het om corona te hebben
Saved Read later
Deel dit bericht

De corona ervaring van Frank Schil

We hebben veel gehoord over het coronavirus, maar hoe voelt corona? Hoe voel je je dan werkelijk? En wat voor gedachtes spoken er dan allemaal in je hoofd? Wat gebeurt er allemaal in het ziekenhuis? Is het coronavirus simpelweg een griepje, of moeten we het toch wat serieuzer gaan bekijken? Frank Schil heeft zijn ervaring tot in de details gedeeld, en eerlijk is eerlijk, wij waren onder de indruk. Hij heeft zijn ervaring met het coronavirus gedeeld zodat er meer bewustwording zal zijn over hoe serieus het virus precies is. 

Hoe is het om het coronavirus te hebben?

https://www.facebook.com/frank.lihcs/posts/3545506898796966?__cft__[0]=AZX1VKA3kpXkCaNUkYbwvJ0DXZDyao90yJByvF6hN1zymxniBIuSbCedGk3v1JM2VlyTdDfrMNc7eLX-yGFlympQboe1dZ03F3tWZbgrMH6LWZ9YVIZnfIUdobrSbxqoKYw&__tn__=%2CO%2CP-R

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.