in

Nintendo Switch-model met twee schermen op komst [Geruc

Het nieuwe model ligt waarschijnlijk begin 2020 in de winkels

Niphon Subsri © / 123rf.com

Voor gamers die zaten te wachten op aanwijzingen van een nieuw Nintendo Switch-model hebben we goed nieuws. In de nieuwste 10.0 software versie van de Nintendo Switch is een serienummer gevonden van een onbekende Nintendo console. De eerste indruk is dat dit model zelfs twee schermen heeft.

Het serienummer is ontdekt door Twiter-gebruiker en tech researcher Mike Heskin, die eerder op dezelfde manier aanwijzingen had gevonden welke wezen op de komst van de Nintendo Switch Lite.

Volgens Heskin wordt er in de de code van de software verwezen naar een nieuw model onder het typenummer ‘nx-abcd’. De technische specificaties tonen aan dat dit model voldoende werkgeheugen heeft om een tweede scherm te ondersteunen.

Ontdekking nieuw Nintendo Switch model
https://twitter.com/hexkyz/status/1250077697004322816

Einde aan de Nintendo DS

Een Nintendo Switch-model met twee schermen zou een einde kunnen betekenen aan de Nintendo DS. De DS, 3DS en 2DS hadden allemaal dubbele schermen, waarvan het onderste gedeelte touch screen was wat aangestuurd kon worden met een stylus.

Bekijk ook:
Trailer: Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Nintendo Switch

Waarschijnlijk 2021 in de winkels

Geruchten over een krachtigere opvolger van de Nintendo Switch gaan al langere tijd rond. Begin januari benoemde Nintendo-topman Shuntaro Furukawa echter dit jaar geen nieuw Nintendo Switch-model te lanceren. Een nieuwe Nintendo Switch met twee schermen zou dan op zijn vroegst in 2021 in de winkels liggen.

Nintendo liefhebbers kunnen zich wel vermaken met de nieuwe game Animal Crossing: New Horizons. Dit spel zorgde wereldwijd voor verkooprecords van de Nintendo Switch.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koolmonoxide: herken het gevaar!

Dít is waarom je je bed moet verschonen