Saved Read later
Deel dit bericht

Joe Biden voert presidentscampagne in Animal Crossing

Op 3 november vinden in Amerika de verkiezingen plaats voor een nieuwe president. De strijd zal gaan om huidig president Donald Trump (Republikeinen) en Joe Biden (Democraten). Joe Biden doet er alles aan om het Trump zo lastig mogelijk te maken en is vol bezig met campagne voeren langs door de staten. Ook in het spel Animal Crossing: New Horizons voert hij campagne.

In het spel voert Joe Biden nu ook zijn presidentscampagne. Vanaf 1 september konden spelers van Animal Crossing: New Horizons hun huizen en tuinen aankleden met borden en posters van Joe Biden. Deze promotiematerialen kunnen gratis worden gedownload door het scannen van de QR codes via de Nintendo Switch Online app.

“Animal Crossing is een dynamisch, divers en krachtig platform dat gemeenschappen van over de hele wereld samenbrengt. Het is een opwindende nieuwe kans voor onze campagne om Biden-Harris-supporters te betrekken en te verbinden bij het bouwen en decoreren van hun eilanden,” aldus Christian Tom, hoofd van digitale partnerschappen voor de Biden-campagne.

Bekijk ook:
Onderzoek naar de populariteit van eSports in Nederland: Cultuur en competitie

Online campagne voeren in opkomst

Het voeren van virtuele campagnes is sinds begin dit jaar enorm in opkomst. Door de corona pandemie is het lastig om zoveel mogelijk mensen te bereiken in de echte wereld. Het is daarom interessant dat er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk mensen te bereiken in de virtuele wereld. Onder andere rapper Travis Scott gaf zijn eerste virtuele concert in het spel Fortnite. Dit was een succes en zorgde er in april voor dat er meer dan 10 miljoen mensen het virtuele concert bijwoonden. Andere festivals van artiesten zoals Idles en Cherry Glazzer trokken ook toeschouwers in spellen zoals Minecraft.

Animal Crossing razend populair

Animal Crossing: New Horizons is een razend populair spel wat te spelen is op de Nintendo Switch. Sinds begin dit jaar verovert het de devices van Nintendo en verkooprecords worden gebroken. In Animal Crossing is de speler de eigenaar van een eigen eiland. Dit eiland moet verder worden opgebouwd, versierd en verzorgd. Om te overleven kunnen bijvoorbeeld vissen worden gevangen, fruitbomen worden geplant en huisjes worden gebouwd. Ook is het online mogelijk om de eilanden van andere spelers te bezoeken.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Adviseurs Joe Biden doelwit Russische hackers

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat een Amerikaans campagnebedrijf dat voor Joe Biden werkt twee maanden lang doelwit is geweest van Russische hackers. Microsoft heeft het bedrijf hiervoor gewaarschuwd. Het bedrijf werkt samen met andere Democraten, het is nog onduidelijk of dat de hackers bewust uit waren op de campagne van Joe Biden.

De hackers waren het achteraf gezien niet gelukt om succesvol in te breken binnen het bedrijf. Toch zijn deze ontwikkelingen wel zorgzaam. Vier jaar geleden was de Democratische Partij ook al doelwit tijdens de Amerikaanse verkiezingen, toen wisten Russische hackers wel in te breken op de computersystemen van de partij.

Vertegenwoordigers van Microsoft en een woordvoerder van Biden waren niet bereikbaar voor commentaar op de dreigingen.

Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.