in

Welke iPhone past het beste bij jou?

iphone 11

Vandaag de dag is er enorm veel keuze op de telefoonmarkt. Zeker op het gebied van smartphones. Maar daar blijft het niet bij. Ook binnen telefoonmerken is er een ruime keuze. Zo lanceert Apple jaarlijks tenminste drie verschillende typen iPhone. Maar welke iPhone past nou eigenlijk het beste bij jou?

iPhone 11 & iPhone 11 Pro

Afgelopen najaar lanceerde de Amerikaanse elektronicagigant de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro. Twee fantastische toestellen met tal van mogelijkheden. Maar wat is het verschil nou eigenlijk tussen deze twee modellen en welke kun je het beste aanschaffen voor jouw situatie? We gingen voor je op onderzoek uit en zetten de grootste verschillen graag voor je op een rijtje.

Camera

Vandaag de dag is een camera in je mobiele telefoon niet meer weg te denken. Je hebt je telefoon immers altijd bij je, en dat geldt zeker niet voor die enorme spiegelreflexcamera die je speciaal hebt aangeschaft voor de bijzondere momenten. Maar bijzondere dingen doen zich niet alleen voor wanneer jij die camera bij je hebt. De iPhone 11 Pro beschikt over de allerbeste functies op het gebied van fotografie in een mobiele telefoon. Dankzij een ultragroothoeklens kun je nog veel meer beeld vastleggen wanneer je foto’s aan het maken bent.

Bekijk ook:
LG overweegt om te stoppen met verkoop smartphones

Scherm

Ben je veel bezig op je telefoon? Kijk je bijvoorbeeld veel series, films of foto’s via het scherm van je telefoon en bewerk je dergelijke zaken ook? Dan is de iPhone 11 Pro ook zeker aan te raden. De iPhone 11 Pro beschikt namelijk over een Super Retina XDR scherm. Dit scherm is een OLED scherm en dus de absoluut beste keuze op het gebied van schermen. Doe je dit soort zaken iets minder? De iPhone 11 beschikt over een haarscherp LCD-display, wat ook zeker zorgt voor een prima beeldkwaliteit.

De overeenkomsten

Maar er zijn ook tal van overeenkomsten te vinden tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Zo voldoen beide toestellen onder andere de IP68-standaard en zijn hierdoor dus waterbestendig. Daarnaast beschikken beide toestellen ook over de allernieuwste processor van Apple. Ook valt er over de geluidskwaliteit niet te klagen. Dankzij het Dolby Atmos geluidssysteem kun je zeker genieten van jouw films en muziek op de luidspreker.

Bekijk ook:
Dit zijn de leukste telefoonhoesjes voor de lente

De vraag welke iPhone het beste bij jou past is er eentje die we niet zomaar kunnen beantwoorden. Maar wel kunnen we je aanraden om eens rond te snuffelen bij Telefoonwereld. Hier zijn deze iPhones en tal van andere mobiele telefoons gewoon te vinden. Wanneer je op een werkdag besteld heb je vaak de volgende dag je bestelling al in huis, ideaal toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   RC speelgoed

   RC’s, het (goedkope) alternatief tegen het echte racen?

   rijbewijs verlengen

   Rijbewijs automatisch verlengd tijdens coronacrisis